Fáj a fogszabályozás?
Azt,hogy milyen típusú kell majd eldönti az orvos.
Maga a felhelyezés nem fájdalmas, csak furcsa feszítő érzés. Amikor felkerült és beállította akkor már igen fáj. Minden állításnál fáj amíg meg nem szokod.
Nekem alsó-felső volt. Bizony miután felhelyezték meg kellett tanulni vele enni:)
Hát ilyen
34/L
Nekem már hála égnek levették de volt állandó és éjszakai is...tényleg csak akkor fájt amikor állítottak rajta nem akarlak megijeszteni de nekem akkor még joghurtot is nehezemre esett megenni vele..:S(persze ez a ragasztottal volt/ az éjszakai nem fáj mikor beraktam hanem akkor fájt picit a fogam miután levettem de nem vészed meglehet szokni...(:
Ne félj tőle nem olyan rossz..:)
Nem bitos hogy állandó kell. Nekem ma rakták fel. Ha mégis állandó kéne: 1. letisztítják a fogadat
2.felhúnak a 6 fogadra egy gyűrűt mind a két oldalára (ez egy kicsit kellemetlen)
3. azokat a bigyókat a fém valamiket beragasztózzák és felragasztják a fogadra
4. bevezetnek egy drótot
5. színeket választhatsz
Hát nekem így csinálták. Hidd el egyáltalán nem fáj csak a gyűrűs rész kellemetlen (feszít) de semmi rossz és ez is csak kicsit fáj.
Ne félj az sem bizti hogy állandó kell. Nekem 1 évig éjszakai volt és csak utána ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!