Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a fogszabályozás?

Fáj a fogszabályozás?

Figyelt kérdés
Kérlek akinek van fogszabija mondja el hogy fáj-e mikor felteszik,hogan zajlik stb,meg hogy nekem csak a felső sor csúnya mert egy kicsit ferdék szted állandó kell?
2009. aug. 12. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt,hogy milyen típusú kell majd eldönti az orvos.

Maga a felhelyezés nem fájdalmas, csak furcsa feszítő érzés. Amikor felkerült és beállította akkor már igen fáj. Minden állításnál fáj amíg meg nem szokod.

Nekem alsó-felső volt. Bizony miután felhelyezték meg kellett tanulni vele enni:)

Hát ilyen

34/L

2009. aug. 12. 12:33
 2/9 anonim válasza:

Nekem már hála égnek levették de volt állandó és éjszakai is...tényleg csak akkor fájt amikor állítottak rajta nem akarlak megijeszteni de nekem akkor még joghurtot is nehezemre esett megenni vele..:S(persze ez a ragasztottal volt/ az éjszakai nem fáj mikor beraktam hanem akkor fájt picit a fogam miután levettem de nem vészed meglehet szokni...(:

Ne félj tőle nem olyan rossz..:)

2009. aug. 12. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
nem fáj
2009. aug. 12. 12:46
 4/9 anonim válasza:
Nekem kivehetős volt és csak éjszaka hordtam mert nem lehet vele normálisan beszélni. miután reggel kivettem annyira fájtak a fogaim hogy a nyelvemmel nem tudtam hozzáérni.
2009. aug. 12. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem több mint 3 évig volt fogszabályozóm. Az elején nagyon vártam, azt hittem izgi lesz, de én nagyon utáltam. Nekem is volt felső és alsó meg a végén éjszakai is. Akkor fáj csak ha állítanak rajt, de akkor nagyon. Én sem tudtam enni, csak pépeset, sokszor sírtam is miatta. Nekem sajnos a szám belső hámját is sokszor kikezdte. De megérte, gyönyörűek a fogaim és merek mosolyogni. :)
2009. aug. 13. 17:51
 6/9 anonim válasza:

Nem bitos hogy állandó kell. Nekem ma rakták fel. Ha mégis állandó kéne: 1. letisztítják a fogadat

2.felhúnak a 6 fogadra egy gyűrűt mind a két oldalára (ez egy kicsit kellemetlen)

3. azokat a bigyókat a fém valamiket beragasztózzák és felragasztják a fogadra

4. bevezetnek egy drótot

5. színeket választhatsz

Hát nekem így csinálták. Hidd el egyáltalán nem fáj csak a gyűrűs rész kellemetlen (feszít) de semmi rossz és ez is csak kicsit fáj.

Ne félj az sem bizti hogy állandó kell. Nekem 1 évig éjszakai volt és csak utána ez.

2009. aug. 13. 18:13
 7/9 anonim válasza:
Nem a 6 fogadra hanem a 6. fogadra :) sok sikert majd írjál hogy mi volt!!!
2009. aug. 13. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is wan és egyeltalán nem fájt sem az mikor feltették sem mikor huztak rajt
2009. aug. 16. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
nem fáj közvetlenül de sok sok kellemetlenséggel jár.
2010. febr. 13. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!