Sötét duzzanat féle a szájban mi lehet?
Énis gondoltamrá hogy ott valami ér kicsit kivan :D
Dee ez egy kis golyó szerű valami 5 éve nemcsináltam vele semmit nem is történt semmi... csak parázok hátha rák ilyen fiatalon elég gázlenne
Lehet hogy csak a fogad szokta felsérteni a nyálkahártyádat, vagy az egyik ered látszik ki, menj el fogorvoshoz vagy szájsebészetre (vagy bőrgyógyászatra).
Pontosan milyen színű? Úgy értem hogy fekete vagy vörös-e?
Mekkora? Kb hány cm/mm átmérőjű?
Milyen a tapintása? Kemény/puha
Milyen a széle? Világosabb, vagy sötétebb, mint belül?
Szokott-e lüktetni vagy felmelegedni?
Van-e ezeken kívül más tünete?
Vannak rossz szokásaid, mint például dohányzás, alkohol stb?
Ne ijedj meg, nem valószínű hogy rákról van szó (főleg ha nem vagy alkoholista és /vagy nagyon aktív dohányzó), a ráknak inkább más tünetei vannak. Szájüregi rák (gyenge idegzetűeknek ne kattintsanak rá!): [link]
Körülbellül Fél mm
Igazábol olyan mint egy hólyag általában ha felkelek reggel akkor kicsit dúzzadtabb, amikor hidegvan összehúzódik eléggé.De inkább puhának mondanám.
Hát konkrétan széle nincs olyan színű mint a bőröm a számban.
Lüktetni nem szokott,a hőmérséklete sem változik de viszont a mérete hő hatására vagyis a vérnyomásomtól függően változik.
Más tünetem nincs konkrétan jópár éve megvan ez a dolog de most valamiért beugrott mivan ha rákomvan akkor viszont gyorsan kell lépnem.
Rossz szokások: Dohányzom 4 éve, ritkán fogyasztok alkoholt nagyon ritkán de akkoris mérsékelten és nem erős alkoholt. Megnéztem a képeket nekem egyáltalán nem ilyen, egy kissebb hólyag, nem fáj, olyan sötét körülbellül mint egy sötétebb ér látszanak is az erek rajta de ez szabályos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!