Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után mennyi idő...

Foghúzás után mennyi idő múlva áll el a vérzés?

Figyelt kérdés
Még reggel húzták, de már több mint 3 órája vérzik és nem áll el...
2012. okt. 24. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Öblögess sós vízzel.
2012. okt. 24. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze,meg ne próbáld ilyenkor sós vízzel öblögetni,egyáltalán nem szabad öblögetni se
2012. okt. 24. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2012. okt. 24. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha bő patakokban ömlik a sötét vér, akkor menj vissza a dokihoz. Ha "csak" szivárog, akkor holnap ilyenkorra el kell, hogy múljon.
2012. okt. 24. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne moss fogat, ne öblögess, ne moss hajat, ne hajolgass, ne erőlködj.
2012. okt. 24. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szedsz valamilyen vérhigítót vagy alvadásgátlót? Olyankor szokott ez előfordulni, persze az orvosnak erre foghúzás előtt rá kell kérdezni. Ettől függetlenül mielőbb menj vissza, mert tudnak rá tenni valamilyen alvadást elősegítő szerrel átitatott gézt. Mivel én alvadásgátlót szedek, nekem mindig tesznek ilyet, negyed órát kell vele várni és akkor ellenőrzik. Ha ok., akkor mehetek haza, ha nem, kapok egy másikat. A 3 órás vérzés nagyon sok.
2012. okt. 24. 13:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem ömlik belőle, de azért vérzik...

Nem tudom mennyire tesz a sebnek jót a köpködés, de muszáj, meg az a baj ahogy nyelek a nyelvem széle is nyomkodja a sebet.

Nem szedek semmilyen gyógyszert, tett a számba az orvos húzás után gézt hogy harapjak rá, és 15 percig hagyjam bent, nem tudom volt-e rajta valami de amikor kiszedtem itthon akkor vérzett még mindig. Még várok egy kicsit aztán lehet visszamegyek.

2012. okt. 24. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!