Lehet-e enni vagy inni vérvétel előtt, amikor hormonokat vizsgálnak plpajzsmirigy, nemi hormonok stb?
Enni nem lehet.
Inni csak vizet! Különben vért se tudnának venni, hisz be van sűrűsödve a véred.
ne mondjatok marhaságokat!!!!
PERSZE HOGY LEHET SŐT!!!INNI KÖTELEZŐ HISZEN AZ DÚSITJA A VÉREDET DE NE ENERGIAITALT VAGY KOFFEINOST MERT AZ CSAK KIVONJA A SZERVEZETEDBŐL A FOLYADÉKOT!!!SEM SÖRT!
gondolom azt már te is észlelted hogy ha ezeket iszod gyakrabban kell pisilned...
az evésről nos az 100% hogy rutinhoz szabad ha valamilyen különleges betegséget akarnak kiszürni ahhoz előbb meg kell kérdezned az orvosodat, mert olyankor van amit nem szabad(teszem azt tejterméket elötte 24 óráig)...de egyébként arról ugyis szolna!
amugy enni is kötelező hiszen ha még éhes is vagy nagyobb az esélye a rosszullétnek!!!
szoval nem hogy szabad hanem KÖTELEZŐ MIND2!!!
amugy rendszeres véradó és plazmaferezis tag vagyok ugyhogy nyugodtan hihetsz nekem!!!
ferezisre bese engednek mielött nem ittál vagy ettél!!!
amugy az éhségtől véradáson már ájultam el!XD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!