Listerine? <<<<<<<<<<<
Figyelt kérdés
Sziasztok most vettem ilyen Listerine-t elsőnek Stay White ennél van erősebb? vagy ebből csak ez van? és amúgy ez jó? mert amik még voltak nem tüntek annyira jónak.2012. okt. 14. 20:34
1/5 A kérdező kommentje:
nem rég húzták ki az egyik fogam és még nem gyógyult be teljesen ilyenkor lehet használni? jó erős mentolos fogkrém már az első napokba se zavart
2012. okt. 14. 21:00
2/5 A kérdező kommentje:
na kipróbáltam nem tudtam várni , de gondolom ez a leggyengébb.
2012. okt. 14. 21:22
3/5 anonim válasza:
nekem ilyen lilás van, az elvileg egyesíti az összes többi hatását, és vagy 200ft-al drágább náluk :D de még a könnyem is kicsordul tőle :D
4/5 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam Listerine-t és szinte a nyelvemet is feloldotta a leggyengébbnek bekategorizált példány, így elálltam a márkától. Sajnálom, mert a fogorvosok is ajánlják, tehát rossz csak nem lehet, de semmit nem bírok vele csinálni, mert minden bajom van tőle.
5/5 anonim válasza:
A lilától könnyezik az ember, arra készülj fel. Az a legerősebb. Legalábbis azok közül, amiket én próbáltam. Én már nem könnyezek tőle, egészen megszoktam, mert több, mint egy éve használom, bár most kipróbálom ezt az Enamel Guardot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!