Jó hatásos fogfájás csillapítót keresek, amit vény nélkül lehet venni?
Figyelt kérdés
Szombaton megyünk nyaralni és a férjem foga fáj,már a fél arca is de sajnos időhiány miatt már tud fogorvoshoz menni!2009. aug. 6. 18:32
1/6 anonim válasza:
A vény nélküliek nem fognak jól hatni a gyulladt, nagyon fájó fogra... és ha már a fél arca is fáj, akkor gyulladás-gyanús. Panadol extra esetleg, de a legjobb lenne bemenni valamilyen sos fogászatba.
2/6 anonim válasza:
vény nélküliek közül az ibuprofen tartalmúak még aránylag jól alkalmazhatóak a gyulladás mérséklésére. algoflexben is ez van, vagy algoflex forte. de van egy jópár gyógyszer elnevezve ilyen hatóanyaggal csak az a lényeg. és ajánlatos majd minél előbb felkeresni egy fogdokit. jobbulást kívánok. 18/f
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Úgy döntöttem holnap felhívoma háziorvost és íratopk fel valami,aztán ha hazajöttünk irány a fogdoki,ha addig kibírja szegénykém.
2009. aug. 6. 21:10
4/6 anonim válasza:
Az jó ötlet, a háziorvos. Cataflam, vagy dalicin hatni fog.
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem a nurofen non aqua vált be fogfájásra. Nagyon sajnálom a férjedet, talán nyaralás közben is felkereshetne egy jó fogorvost, mert tudom milyen kellemetlen az ilyen, nagyon sajnálom :(
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen,Cataflamot írtak fel,remélem jó lesz!
Jó hétvégét mindenkinek!
2009. aug. 7. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!