Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jártál már úgy, hogy nem...

Jártál már úgy, hogy nem vittél magaddal elég pénzt fogorvoshoz? Mi "történt"?

Figyelt kérdés
Mindig attól félek, hogy nincs nálam elég pénz, a kezelés alatt végig azon agyalok, hogy mi lesz, ha kevés pénzt hoztam. Ugye megértőek a dokik, és nem annyira ciki a helyzet?
2009. aug. 4. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sose viszek. Minek? Ingyen van. Ja, nem magánorvoshoz járok....
2009. aug. 4. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen megoldom. A doki elmondja mit csinál, én megkérdezem mennyibe kerül, és max mondom, hogy nincs hoztam annyit, vagy ha van nálam annyi akkor nem szólok. De érdemesebb még az elején rákérdezni erre.
2009. aug. 4. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:

nincs hoztam annyit= nem hoztam annyit

ismét előjön a magyartudásom:D

2009. aug. 4. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már így, de nekem nagyon jófej a dokim. tudja, hogy csóró egyetemista vagyok. egyszer megesett, hogy fennmaradtam 1-2 ezerrel, de mondta, hogy semmi para, majd ha erre járok, beugrok a lóvéval. de ezt érdemes tisztázni már a telefonban, hogy várhatóan mennyire fog kerülni a kezelés. vagy nézd meg a honlapját hátha van árlistája, és az alapján kalkulálj.
2009. aug. 8. 01:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, hogy csak a fele pénz volt nálam,adott egy számlát és átutaltam a pénzt.Rendes volt:)
2009. aug. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!