SOS Kitört egy darab a fogamból? Többi lent
Figyelt kérdés
1-2 napja úgy éreztem mintha lenne vmi a fogaim között -nem tudtam megnézni mert felsőfogsor örlőfogai és nem kívülről tehát a tükörben nem látom- azt hittem biztos vmi kajamaradvány, ezért elkezdtem a nyelvemmel piszkálni míg ki nem jött.
Mikor kijött, akkor láttam meg h fehér és nagyon kemény, ekkor megijjedtem h a fogamnak egy darabja, majd ezután jött még egy darab ilyen vmi, de az már nagyon apró volt.
Utána lecsekkoltam a nyelvemmel h mi van és olyan érzés mintha hiányozna a fogamból egy darab, nagyon érdest érzek a nyelvemmel.
Lehetséges h tényleg egy darab fog tört ki? :O Ha igen, ilyen esetben mit tudnak tenni?
2012. okt. 3. 15:46
1/9 A kérdező kommentje:
ja és mobillal próbáltam képet csinálni róla, de nem sokminden látszik, viszont van ott egy nagy fekete lyuk ahol sztem ez történt
2012. okt. 3. 15:48
2/9 anonim válasza:
lecsiszolják, betömik, ha menthető még
3/9 anonim válasza:
Meg tudják csinálni, de mielőbb menj el fogászatra.
4/9 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, de én tudtam az előzményét. Előtte jó pár héttel popcornt ettünk és én hülye a fogammal rágtam szét a magot, aztán reccsent és éreztem, hogy gebasz van. De akárhogy néztem ki nem jött egy darab sem csak repedtnek éreztem fogam. Aztán később evéskor éreztem, hogy mozog ott valami és nekem is levált egy kis darab a két fog közül. Még nem voltam fogdokinál, mert fontosabb szájsebészeti gondom van, de vicces, hogy voltam a törés és a leválás között többször is fogorvosnál, tömött is mellett lévő fogat, mégsem vette észre a beszorult törött fogdarabot.
5/9 anonim válasza:
Nekem megcsinálták,pedig alig maradt a fogambol valami.Csapot ültettek be és felépitették.7000ftba került
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, már közben intéztem egy időpontot de csak jövőhéten tudok menni :/ viszont kérdezték telefonon h melyik fogamnál történt ez, próbáltam elmagyarázni és azt mondták h legtöbb embernél ezt a fogat szokták tömni, szal lehet h csak kiesett a régi tömés
2012. okt. 3. 18:07
7/9 A kérdező kommentje:
gyökérkezelés... :/
2012. okt. 10. 20:28
8/9 anonim válasza:
Akkor ott több baj is volt, mint az a kis törés, szerintem. Más különben miért csinálnának gyökérkezelést? vagy mit mondott a doki?
9/9 A kérdező kommentje:
azt mondta, h eléggé nagy darab tört le és szuvasodás van alatta, szal majd érzéstelenít-megfúrja-megtisztítja és kiderül h idegelni kell-e
2012. okt. 10. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!