Vissza-vissza térő fehér hólyag szerű valami van a számba belül, körülötte be van gyulladva. Mi ez és hogy lehet kezelni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 14:56
2/4 anonim válasza:
Szájfertőzésed van! Az orvos ad rá ecsetelőt. Vigyázz vele, mert előfordulhat, hogy terjedni kezd és a szád szélén is kijön.
3/4 anonim válasza:
Ami neked van az az Ún. afta másnéven szájfekélyesedés
Sajnos rengeteg dolog kiválthatja, és nem nagyon lehet vele mit kezdeni, általában nem hat semmi!
ha a fehér "hólyag" 1-5 mm, akkor 4-14 alatt magától meggyógyul, ha nagyobb, akkor sajnos tovább tart a gyógyulás!
Mindenesetre vigyázz, hogy ne sértsd fel, óvatosan egyél!
Mosd meg alaposan mindig a fogaidat (mert a lepedék is lehet kiváltó ok)
Illetve gondold végig, hogy mit szoktál enni, mert lehet, hogy vmi ételre vagy allergiás!
4/4 anonim válasza:
régen kiskoromba nagyon sokszor volt ilyen hólyag a számba mert mint majdnem minden kicsi szoptam az ujjam
de most már 6-7 éve leszoktam róla és nem is volt eddig semmi
de most nekem is kijött
mi soha nem mentünk dokihoz mert magától mindig elmúlt
de ez most fáj ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!