Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül NEM magánrendel...

Mennyibe kerül NEM magánrendelésen, azaz SZTK-n egy fog pótlása porcelánfoggal?

Figyelt kérdés
Ma voltam sztk-s fogdokinál, és két fogamat nem lehet megmenteni. Összesen még három fogat kell felhasználni, hogy egy 5 db-os hidat csináljanak. Majdnem hanyatt dobtam magam, amikor megmondta, hogy ez mennyibe fog kerülni. Egyelőre szándékosan nem írom meg, hogy mi volt ez az összeg. Kiváncsi vagyok, hogy mások mit mondanak az árra. Olyanok válaszát várom, akik tutira tudják, hogy náluk mennyibe kerül, és nem "szerintem"-mel kezdik a választ :-) Köszi előre is, ha időt szántok a kérdésem megválaszolására.
2009. aug. 3. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bp-en a XVII. kerületi sztk-ban 16 ezret mondtak anyukámnak kb. 1 hónappal ezelőtt.

Magándokinál csináltatta végül 13 ezerért.

2009. aug. 3. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem Márciusban csináltak egy 3-as hidat 42.000 Ft-ért. Tehát 14.000 volt egy porcelán fog.
2009. aug. 3. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Tavaly ősszel Szegeden a híd 12 000 Ft/tag volt, de ebben nincs benne a fogorovs munkadíja. Fogptlásnál nincs olyan, SZTK, mivel a TB nem támogatja egy fillérrel se a pótlást, így ugyanúgy ki kell fizetni a pótlást és a fogorvos munkadíját.
2009. aug. 3. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sejtettem, hogy valami nem kerek. Nekem a doki azt mondta, hogy foganként 22000 Ft-ot kérnek, azaz öt fogra összesen 110.000 Ft-ot. Ez nagyon gáz!!
2009. aug. 3. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyimnak csináltam egy hármasat, darabonként 12 000 Ft-ért. Az a 22000 tényleg sok, dehát valamivel rágni is kell
2009. aug. 3. 14:48
 6/6 anonim válasza:
még az se sok, nekem 50 ezer, 2 fog
2011. febr. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!