Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma tették fel a fogszabályzót...

Ma tették fel a fogszabályzót . És mit ehetek? Joghurtot hetek? És mikor ehetek várjak még egy órát?

Figyelt kérdés
fogszabályzó

2012. szept. 27. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor rakták fel? Várni kell valamennyit, de azt az orvosnak el kellett mondania. Ehetsz joghurtot, bármit ehetsz, csak nagyon kemény dolgokat ne, de az ót sose, amíg fogszabályzód van, pl. almába ne harapj bele, hanem vágd fel falatokra, avgy vékony szeletekre, amit könnyen el tudsz harapni, ilyesmik. Amúgy azt ehetsz, amit meg tudsz enni, mert miután felrakják, és eltelik valamennyi idő, fájni fog. Nagyon:D Én tejbegrízen, pudingon, joghurton, főzelékeken éltem, aztán rántotta, puhább dolgok, de utána már ehetsz rendesen kb. bármit.
2012. szept. 27. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az az "az ót" nem tudom, hogy sikerült oda, "azokat" akar lenni:D
2012. szept. 27. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ :D hát olyan 9:00-kor :D két és félóráig rakták fel mert még szünet is volt hogy megkössön a ragasztó :D
2012. szept. 27. 13:06
 4/5 anonim válasza:
baránőm olyankor 1-2 napig csak ilyen babatáp, joghurt, puding, ilyeneket eszik, meg ha meghúzzák neki akkor is
2012. szept. 27. 15:46
 5/5 anonim válasza:

Csak akkor nem ehetsz ha nem bírsz:D Vagyis nekem sokszor húzódott, zsibbadt és olyankor csak krumplipürét, meg pépes ételeket ettem:) Ha meghúzzák majd rossz lesz, levesekkel meg ilyesmikkel kell készülni

Kitartás

2012. szept. 30. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!