Hogyan lehetnek szep rendezett fogaim fogszabalyozo nelkul?
sehogy. szivás, de ez van, 2 év meg fél misi...
vigasztaljon a tudat, hogy szerintem rengeteget változott a világ, nekem volt gyerekkoromban is és ciki volt (alsó), aztán lett tavaly, felnőttkoromban (felső) és kicsit se éreztem gáznak.
fogszabályzo nélkul is lehet szép rendezett fogad, csak akkor szépre szabják az ínyedet a szikével, pont mint a sztároknak. bár erről nincs tapasztalatom, de nem akarlak ijesztgetni, ez így meg, ha gyorsan és szépet szeretnél.
a lassú és szép meg a fogszabályzo:
nekem összesen a fogszabályzom alulra+felulre= 75 ezer ft körul volt, mivel még iskolába járok (állami támogatást kaptam rá)
és amíg suliba járok nem kerul több pénzbe, ha mondjuk 2 hetente meghúzzák, vagy ha valami baja van.
ha esetleg új breckettet kell venni, azt fizetni kell persze.
neked a másik lehetőség, hogy a fogszabályzot nem kívulre, hanem belulre ragasztják a fogaidra, ez többe kerul, mint az átlátszo fogszabályzo, de mielőtt döntesz nézz utána forumokon vagy máshol, ki mit tapasztalt ezzel.
én nem magán rendelőben, hanem sztk szeru helyen csináltattam a fogszabályzomat a belvárosban, a fogorvosom ajánlotta, és én is ajánlani tudom, igényes hely, frissen doktorált emberekkel.
nekem remek munkát végeztek, és még sem kerult fél millio forintba.
1088 Budapest Szentkirályi utca 47
318 0959 sote.hu
Én felnőtt fejjel csináltattam állandó fogszabályozót és boldog vagyok, hogy mellette döntöttem.
Egyáltalán nem ciki és nagyon hamar elképesztő változásokat tud produkálni.
25/L
Kedves utolsó!
Az biztos, hogy nagy üzlet nekik, mert a több százezres készülékeket szinte fillérekért veszik az elosztóból. DE.
Hiába a csiszolás, meg a korona, ha olyan szarul állnak a fogaid, mint sok embernek (konkrétan itt-ott egymásra vannak csúszva), akkor fogszabályozó nélkül úgy kilukadnak az elérhetetlen helyek, mint a huzat és 30egnéhány éves korára az embernek már hullanak a fogai, hiába mossa őket, mint a kisangyal.
Én se vállaltam volna, ha nem lett volna rá szükségem (nyilván). Mázlista vagy, hogy szépen állnak a fogaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!