Lejárt szavatosságú elemex gél okozhat valamilyen problémát?
Nem. :)
De ennyire ritkán használod vagy ezt adták a patikában? :D
Ha nem érzel/látsz rajta elváltozást, akkor felhasználhatod. Ha érzékszerveinkkel érzékelhető változás nem következett be akkor csak olyasmi történhet, hogy nem elég hatékony már az összetétele, mert kezdenek módosulni, lebomlani a dolgok...
Ha nem okoz mellékhatást sem, pl. gyengébb vagy elszíneződött fogzománc stb., (valószínűleg nem fog!), akkor minden rendben.
Sok van még belőle, gyakran használod?
Mindenesetre igyekezz minél kevesebbet lenyelni belőle (emlékeim szerint egyébként sem javasolt lenyelni).
heti egy használat a javasolt. Elég sok van még belőle szerintem, de ezekben az alaktartó tubusokban meg nem tudom mondani :D a súlya ekkora tégelynél nem sokat mond.
Hát lehet hagyom inkább.
Na igen, én sem tudtam soha, hogy mennyi van még benne, próbáltam a lámpához tenni vagy elemlámpával átvilágítani... :D
Nehéz kérdés, mert ha még szinte tele van, akkor az ember nehezen dobja ki, másrészt viszont épp azért is kidobhatja, mert nem akar olyan sok lejárt szavos cuccot a szájába nyomni. :))
Ugyanígy, ha már csak kevés van kidobod könnyen, vagy "egye fene, ezt a keveset még elhasználom".
Végül is 3 éve lejárt, ráadásul milyen árban is van (én is régen vettem) 1400 forint?
De végül is heti 1 használattól biztos nem lesz bajod, másrészről viszont kitudja, mikorra fogy el a már amúgy is lejárt termék...
Hát, látom nem segítek a válaszommal. :-)
Fontold meg:
Van most pénzem újat venni?
Szükségem van egyáltalán ilyesmire?
Használtam eddig (mert ha az utóbbi időkben nem, akkor ugyan mindegy, dobd ki)?
Amúgy lehet használni naponta is - bizonyos esetekben. Szóval ha gyorsan el akarod használni, 1 hét alatt megvan...
(De felelősséget nem vállalok, ha esetleg ilyen használati gyakoriság és a lejárt szavatosság mellett beüt valami baj. A te döntésed.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!