Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az éjszakai fogszabályzót...

Az éjszakai fogszabályzót mennyibe kerül megcsináltatni?

Figyelt kérdés

Olvastam ez előző kérdést, és gondolkodom, hogy beruházok egyre. Csak kíváncsi vagyok, drágább-e mint az állandó fogszabályzó.

18 éves vagyok, már nem szeretnék állandót,meg aztán annyira nagy baj nincs is a fogaimmal, csak alvásnál előretolom a nyelvemmel az első két fogam, és így egy picit kifelé áll.

A válaszokat előre is köszönöm.

2009. aug. 1. 16:26
 1/8 anonim válasza:

Sokkal olcsóbb a kivehetős mint a rögzített. Én 19 leszek,és jövő héten kapom meg a kivehetős fogszabimat,mert a fogorvosom szerint ezzel is helyre lehet állítani kb 2 év alatt. 25 ezerbe kerül egy fogívre, míg a rögzített 100 ezer köröl mozog.

A 25 ezer mellett még havonta fizetnem kell majd az aktiválásért,ami 2 ezer ft.De még így is olcsóbban kijövök majd, mint a rögzítettel,mert ott is fizetni kell az aktiválásért.

(Betöltötted már a 18at vagy még csak ezután fogod? mert ha 18 éves korod előtt kezded el,akkor asszem még olcsóbb)

2009. aug. 1. 16:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már betöltöttem. De így tényleg sokkal olcsóbb lenne. Köszönöm szépen a választ. Azért örülök, hogy vannak mér rendes, segítőkész emberek ezen az oldalon. :)
2009. aug. 1. 17:02
 3/8 anonim válasza:
Örülök ha segíthettem,és sok sikert majd a fogszabályzozáshoz! :)
2009. aug. 1. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kivehetős van, 3 napja kaptam meg és már most kezd visszaállni a fogam a helyére.. 40 000 Ft volt, kb 1 évig kell hordanom, minimum napi 14 órát. Szerintem érdemes beruházni egyre :)
2009. aug. 2. 12:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon kedvesek vagytok. Mindenképp beruházok egyre. Csak kicsit félek, hogy kényelmetlen lesz éjszaka úgy aludni. De elviselhető. Mindent a fogak egészségéért. ;)
2009. aug. 2. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar éjszaka, csak ébredésnél jut eszemb, hogy a számban van vmi :)
2009. aug. 3. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elöző vok:) Az éjszakait gyorsabban is megcsinálják...én elmentem dokihoz, 2 nap múlva már megkaptam a fogszabim. :)
2009. aug. 3. 21:07
 8/8 anonim válasza:

Én amikor először kaptam (12évesen), 5-5-ezer volt alul-felül, most van rögzített, aztán ezután is kell majd éjszakai és az már 10-10 ezer lesz. Nem tudom az előző válaszoló(k) magándokinál csináltatták-e, én nem, és így nem is kellett fizetnem az aktiválásokért, a TB fizette, persze, hogy már nagykorú vagy, nem tudom hogy megy ez, meg ez csak az én esetem:)

Amúgy nekem az volt a rossz vele kapcsolatban, hogy mindig szívtam ki alóla a nyált xD és a nyelvemet kicsit kisebezte... meg ha már egy nap nem rakod be utána nagyon fáj, alig megy fel :S :)

2009. aug. 9. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!