Szájrák lehet? Még nem mentem el dokihoz, el fogok.
Figyelt kérdés
Időnként pontokban, legfőképp az állkapcsaim körül elkezd zsibbadni az arcom. Viszont belül nincsen semmiféle elváltozás. Elég sokat rágtam a számat kiskorom óta, és elég durván, plusz egy ideig dohányoztam is. most 17 vagyok. esetleges lehet a szájrák.. vagy csak a nehezen növekvő bölcsességfogam okozhatja a fájdalmakat... egyre rosszabb. előre is köszönöm!2012. szept. 17. 23:23
1/1 anonim válasza:
Orvos, rontgen! LEhet elvaltozas, sot van, hiszen zsibbadast okozza valami, de ezt a forumon megvalaszolni nem fogjak neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!