Milyen lesz a fogszabi?
Figyelt kérdés
Ma kapom meg a kivehető fogszabimat:)Egy kicsit parázok hogy milyen lesz.
-Ti tudtatok vele beszélni?
-Kb.mennyi ideig hordtátok naponta?
-Tényleg ki tudja kezdeni az ínyem?
Lécci irjatok :)
#fogszabim
2012. szept. 17. 10:29
1/8 anonim válasza:
Én éjszaka alvásnál hordtam csak. Tudtam vele beszélni. Igaz, hogy elég pöszén, de azért érthetően. :D Nekem nem sértette fel semmimet, az ínyemet se.
2/8 A kérdező kommentje:
értmem :PP köszii a választ :P
2012. szept. 17. 10:51
3/8 anonim válasza:
Én ma kaptam állandót, elég fura, de remélem majd megszokom. :)
4/8 anonim válasza:
Fú szegény, nem irigyellek. Nekem is volt állandó, 4 napig annyira fájtak a fogaim, hogy megakartam halni. :D:D Utána viszont semmi probléma nincs vele, és cserébe csodaszépek lettek a fogaim. :) A kivehető ebből a szempontból jobb, hogy nem fáj. Viszont én utáltam ki be rakosgatni meg állandóan mosni, tisztítani.
5/8 anonim válasza:
Nekem eddig még nem fáj, az normális? :D
6/8 A kérdező kommentje:
na én is megkaptam..eddig egyszer vettem ki hogy egyek és irtora fájt ahogy rágtam :/ de amugy beszéd az egy kicsit fura...selypítek:PP ami még rossz hogy "nyáladzok" de maugy más problémám nincs :PP
2012. szept. 17. 17:59
7/8 anonim válasza:
Haha a nyáladzás az nálam is volt. Anyukám agyára mentem vele, ahogy beszéd közben szörcsögtem a selypítés mellé. :D
8/8 A kérdező kommentje:
igen kisit vicces de már egyre jobban meg szoktam :PP
2012. szept. 17. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!