Eléggé kattog az állkapcsom, hogyan tudnál elmúlasztani?
nem biztos, hogy ez a baj. Én is ezzel a problémával küzdök. Ez nem kopás, hanem mélyharapás. Nézz utána aneten. Fogszabályzó segíthet rajta. Nekem nem raktak fel szabályzót, azt mondta a fogdoki ne nyissak ki akkorára a szám:-) de ez nem úgy űködik, nem lehet résnyire nyitott szájjal létezni...?!? :S
Ezt úgy tuod megállapítani, hogy mélyharapásod van-e, hogy belenézel a tükörbe, összezárod a fogsorod, elvileg,jó esetben egymáson kéne feküdniük, illeszkedniük (mint pl. Máté Krisztának a híradósnak), ha a felső fogsor 1/3, 2/3 arányban, vagy teljesen takarja az alsót, előtte van, sajnos mélyharapásod van.... Nekem totál takarja, alig lászik az alsó fogsor...:(
De nézz utána a neten.
néhány oldal:
ha megtudsz valamit, ami segít, szólj légyszi, ez engem is érdekelne
nekem régen kattogott, aztán elmúlt. volt fogszabályzóm, bár nem vagyok biztos benne, hogy attól múlt el, csak a fölső egyes ketteseimet rakták helyre.
amúgy ha fogorvosnál jársz, kérdezd meg. ő biztos meg tudja mondani, ha látja a fogaid. félévente úgyis ajánlatos meglátogatni.:)
Nekem is mély harapásom van.A fogdoki harapásemelő sín-t csinált nekem,ami ilyen kemény műanyagból készül,a te fogaidhoz szabva.
Ilyen puha,rágószerű micsodával vesznek mintát a fogadról,alul-felül.
Egyébként olyasmi dolog,mint a boolóknak a fogvédő :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!