Két fog között is lehet szuvasodás?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre fogselymezés közbe h a jobb alsó 7-es és 6-os fogam között mintha szuvasodás lenne ilyen feketés ott közte. Ezzel mindenképp fogorvoshoz kell mennem? 18/l2012. szept. 16. 14:06
1/15 anonim válasza:
Igen, ott is ki tud lyukadni.
2/15 A kérdező kommentje:
értem és azzal mit csinál a fogorvos? azt is megtudja csinálni?
2012. szept. 16. 14:23
3/15 anonim válasza:
Persze, ugyanúgy be tudja tömni. Mondjuk elég fura hogy fogselymezel és még is kilyukadt ott.
4/15 A kérdező kommentje:
igazából nem rég kezdtem el 2 hete:D
2012. szept. 16. 14:38
5/15 anonim válasza:
Ja értem :D
Egyébként azzal is lehet kárt okozni, ha rosszul csinálod.
A többi fogad rendben van?
6/15 A kérdező kommentje:
tavaly voltam utoljára fogdokinál igazából nem tudom két fogamon látok még ilyen feketés "pöttyöket,kis gödröcskét" nem tudok jobb szót rá. Meg egy fogam érzékeny édesre(pl csoki evéskor),de az meg már egyszer be lett tömve nem tudom miért lehet.
2012. szept. 16. 14:43
7/15 anonim válasza:
Lehet ideje lenne ellátogatni megint. Hogy viszonyulsz a látogatáshoz? :)
8/15 A kérdező kommentje:
Igazából,ha kell elmegyek,mert nem félek egyáltalán!:) Habár eddig csak tömtek az meg nem volt fájdalmas.
Talán azért sem félek mert erre a szak felé akarok tovább tanulni.:)
2012. szept. 16. 14:47
9/15 anonim válasza:
Jól lehet vele keresni :)
Mondjuk nem árt ha egy fogorvosnak nem szuvasodnak a fogai. :) Az nem jó reklám.
10/15 A kérdező kommentje:
jaja jól lehet főleg itt a Kisalföldön csomó külföldi ide jön. Jaja persze nem kéne szuvasnak lennie,lehet h holnap be is jelentkezek a magándokimhoz nehogy nagyobb baj legyen.
2012. szept. 16. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!