Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A foghuzas, nagyon faj?

A foghuzas, nagyon faj?

Figyelt kérdés
Kifurtak a fogam, de meg nem tomtek be, kaptam idopontott, hogy mikor kell visszameem. De tegnap este kettetort, mert mogyoros csokit ettem. Nem igazan fajt faj csak verzett. Sztk ba jarok es ma vissza megyek. Ki fogjak huzni? Hatul van majdnem a legutolso fogam az. Azt a picit ami maradt belole mar nem lehet felepiteni? Es nagyon faj a foghuzas???
2012. szept. 14. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
El lehet viselni, de ha nem sok maradt belőle akkor lehet hogy inkább elküldenek szájsebészetre.
2012. szept. 14. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha úgy tört ki belőle darab hogy nem tudják megfogni sehol hogy kihúzzák,akkor sebészet lesz.Meg az is számít hogy hol tört le.
2012. szept. 14. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha már kifúrták és kettétört nem sok csont maradt úgyhogy kihúzzák.Ha nincs begyulladva a fogad és mivel hátul van nagyon jól érzésteleníthető így nem fog fájni,de kellemetlen lesz bár nagyban függ az orvos ügyességétől.Szerintem nem küldenek szájsebészetre egy ügyes kezű doki ha szükséges egy kis vágással hozzáfér és kiszedi.Ha szilánkosra tört akkor küldenek szájsebészetre.
2012. szept. 14. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
ha sztk-ba jársz ott biztos kihúzzák. Egyébként ha nem tört le íny alá akkor még meg lehet csinálni és tetetsz rá egy koronát.
2012. szept. 14. 14:56
 5/5 anonim válasza:

3 hete pont így jártam énis.

Elküldtek szájsebészetre, adtak egy olyan érzéstelenítőt hogy a fél arcomat nem éreztem, aztán kivésték.. kb. egy napig vérzett, kellemetlen volt.

Túl lehet élni, 1 fog még nem a világvége:)

2012. szept. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!