SOS! Már nem bírok magammal! Hova forduljak?
Figyelt kérdés
Bevettem 2 cataflamot és 2 saridont (ezek vannak itthon). de a fogaim, ínyem annyira fáj, hogy nem bírom már.... hova forduljak? mit csináljak??? szörnyű. feküdni nem bírok :S Ügyeleten tudnak segíteni?2012. szept. 13. 21:39
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is fájt nemrég a fogam szóvalegyüttérzek veled. Amit tudok ajánlani az a cataflam+algopirin esetenként jegelés (rongyba jégakku), de ha nagyon vészes akkor rögtön ügyeletet ajánlok, ha van pénzed akkor magánfogorvos.
Sok sikert és kitartást!
2/9 anonim válasza:
Ott tudnak azt hiszem, de ilyenkor már tudod mikor kerülnél sorra holnap kora reggel
Emlékszem muterom is este ment az ügyeletre és nem fogadták, csak másnap
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul vagyok. Semmi nem segít. :/ Te mit csináltál? Szenvedtél? :/
2012. szept. 13. 21:48
4/9 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek fogorvoshoz, mert akkorra kaptam időpontot, de eddig nem fájt így a fogam, csak most. Ha nem tudom elmulasztani, nem bírom ki hétfőig. :S
2012. szept. 13. 21:49
5/9 anonim válasza:
jegeld:) nagyon hatásos, azt is olvastam hogy rágcsálj szegfűszeget de azt nem tudom garantálni hogy hatásos mert nem próbáltam. a jobb mgnfogorvosok megtudnak csinálni rögtön csak drága lsz
6/9 anonim válasza:
Menj az ügyeletre.Egyik ismerősöm is járt így egyszer.A szájsebész felvágta az ínyét,nem tudom már mi baja volt.De nem szabad agyon gyógyszerzned magad kezelni kell.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem is akarom agyongyógyszerezni magam, de hihetetlen, hogy nem hat. miért nem??? :(:(
2012. szept. 13. 22:16
8/9 Hajdu Mária válasza:
Ha szenvedsz még, sajnálom! Én a kyani nitro-fx-et javaslom, mert az 5 másodpercen belül elmulasztja a fájdalmat. Tudom hogy ez most nem vigasztal, de szerezz be belőle, hogy bármikor kéznél legyen!
9/9 anonim válasza:
Ha nem múlt el,nehogy várjál hétfőig.Fájó foggal kötelesek azonnal ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!