Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés utána miért fáj még...

Fogtömés utána miért fáj még mindig a fogam?

Figyelt kérdés
Múlt héten tömte be a fogorvos egy fogam, ami rá 2-3 napra újra elkezdett fájni.. meg ilyen rossz ízt is érzek a számban néha miatta. De most szabira ment 21-ig. El merjek menni a helyettesítésre vagy várjam meg őt mert mégis ő csinálta ő tudja mi hogy? Nem értem.. nem tisztíthatta ki rendesen azért fájhat? Valaki járt már hasonlóan?
2012. szept. 12. 00:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Sürgősen menj vissza a fogorvoshoz. Ha kell másikhoz!

Nagyon elrontott valamit a dokid. Ha nem akarsz úgy járni mint én akkor ne várj. Velem is ez volt. Azt hittem azért fáj mert nemrég tömték. 2 nap után a falat kapartam úgy fájt. Visszamentem, és az érzéstelenítés sem hatott, mert addigra bedurrant a gyökér. Sírtam a fájdalomtól amikor az ideget szedte ki. Az orvos pancser munkát végzett, mert nem vette észre hogy a gyökér alatt gennyes tályog van. (ezért volt nálam is furcsa íz a számban ami nagyon kellemetlen volt)

2012. szept. 12. 01:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, hogy tömés után 1-2 hétig érzékeny volt a fogam a hidegre-melegre, aztán elmúlt magától. Más munkájába meg szerintem nem nagyon nyúlnak bele, de ha nagyon para, akkor menj el, maximum lesz egy fölös utad.
2012. szept. 12. 01:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is elmennék a helyedben, nem szabad halogatni a fogászati problémákat.
2012. szept. 12. 05:29
 4/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen... elcseszte az orvos, végül gyökérkezelték...
2012. szept. 12. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Néztem, majd csak holnap délután rendel. Viszont attól félek én is, hogy gyökérkezelés lesz a vége. Még sosem gyökérkezelték egyik fogam sem és kicsit tartok ettől. :C De ez a fogorvos már több fogamat így elrontotta.. aztán amikor volt egy felesleges 10-20ezrem akkor elmentem magánhoz és az rendbe rakta. :D De mivel csóróság van így csak ehhez az egy körzetihez tudok menni. Nem engedhetem meg magamnak mindig a magánfogorvost sajnos.
2012. szept. 12. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
A gyökérkezelés nem fáj, ha rendesen hat az érzéstelenítő és nincs nagyon durván begyulladva:)
2012. szept. 12. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Erős fájdalmaid vannak? Mert akkor valószínűleg, a fogbél van begyulladva, ami azt jelenti, hogy vagy nem jól pucolta ki és tovább ment a szuvasodás, vagy akkor nem vette már észre hogy gyökérkezelni kell. Ez magánban elég húzós összeg lehet. Viszont, ha ennyire szar a doki, akkor addig menj el amíg nem ő van, hátha a másik jobban megcsinál, vagyis elkezdi...
2012. szept. 12. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, néha kezd csak el fájni rövidebb ideig. De utána elmúlik. Holnap kiderül mi lesz, jó lenne ha nem kellene még gyökérkezelni, a másik fogamat is amit ez a doki rontott el gyógyszeressel kezelte a magánfogorvos és azt jól megcsinálta, azóta sem fájt. Hátha ..
2012. szept. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!