Ismeri valaki a HQDent-et? Milyen munkát végeznek?
Figyelt kérdés
Elsősorban fogbeültetés érdekel, de minden véleményre kíváncsi vagyok.2012. szept. 11. 10:58
1/4 anonim válasza:
Engem ott fogszabályoznak és kaptam két implantot is két hiányzó alsó hatos fogam helyére.Júliusban történt a két a beavatkozás,tehát még csontosodik a cucc és novemberben lehet folytatni.Eddig semmi probléma vele,megúsztam pár fájdalomcsillapítóval a műtétek után,antibiotikumot csak az első után kelett szednem a biztonság kedvéért.29/N
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok,íme a kontroll röntgenem az első implantátumról.
3/4 A kérdező kommentje:
Milyen implantátumot tettek be? Implant direct? A kezelés alatt éreztél valamit? Mennyi ideig tartott?
2012. szept. 12. 08:46
4/4 anonim válasza:
Igen,az akciós implant direct.Adtak egy baromi erős érzéstelenítőt,ami kicsit kellemetlen volt,de utána nagyon lezsibbadtam,feszegető érzést éreztem,nem fájdalmat.A fúró hangja sem vészes,elég halk.A végén összevarták,azt annyi.Az egész kb 15-20 perc lehetett.Az elsőnél ott kelett egy kicsit maradnam és utána is megnézte a doki,a másiknál már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!