Tényleg kockázatos a fogciszta műtét?
Az egyik alsó 2 zápfogam között ciszta van. Azt mondták röntgenkép alapján a szájsebészeten, hogy ki kell venni. Viszont tudom, vannak olyan műtétek, hogy oldalról vágják fel az ínyt és a fog meghagyásával műtik ki a cisztát. Nekem erre azt mondták, kockázatos. Úgy érzem, csak a könnyebbik utat akarják. Mondtam, elmegyek magánfogorvoshoz, szerintük csak a pénzem bánja, majd beleölök 100ezret a semmibe. :S
Sok szövődményt okozott ez nekem (eredetileg egy más betegséggel kezeltek az orvosok, most derült rá fény hónapok múlva, hogy fog eredetű), kontár gyökérkezelést csináltak az ominózus fogamban 5 éve, annak az eredménye a ciszta. Nem tudom, mit tegyek, meg akarom menteni a fogam. Nem akarok hidat meg ilyen baromságokat, hogy néz az ki? Meg akkor tegyék tönkre a többi teljesen ép fogamat? Szép fogsorom van, nem akarok foghíjas lenni 23 évesen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!