Hogyan/mivel tudnám eltávolítani a dohányzás okozta barna foltokat a fogamról?
Ma reggel vettem észre hogy ilyen a fogam..meg ami alul középen van 2, annak a hátoldalán is bebarnult kissé..
ezen nagyon kiakadtam soha többet nem cigizek, idegességembe össze is törtem a cigimet..
sosem volt rossz fogam meg semmi nem akarom tönkretenni..hogyan tudnám helyrehozni , mit vegyek vagy mivel súroljam? az előbb szódabikarbónával mostam meg de nem segített semmit...:(
köszönöm előre is a normális válaszokat.
Tudom hogy roncsolja nem is nagyon akarom vele hanem úgy tudom hogy lehet kapni kifejezetten dohányosoknak folteltávolító fogkrémet...csak hogy most az használ e valamit.ki tudja..mert azért 1000 fton felül van..
az első fogaimon belül van egy pici fogkő azt látom..de a fogamon rajta van a barnás volt meg ilyen pontok néhol.eléggé aggaszt hogy képes voltam tönkretenni a fogaimat amiatt a k*rva cigi miatt....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!