Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogékszerről vélemények?

Fogékszerről vélemények?

Figyelt kérdés
mikor feltesz a doki megnézi a többi fogat?Kb mennyibe kerül és mien?
2009. júl. 28. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kéred akkor biztosan, mond meg, hogy ellenőrizze le, hogy minden rendben van-e mielőtt föltenné.Szerintem tökéletes fogsoron szép tud lenni, de hézagoson inkább nevetséges, meg béna.Árat nem tudok, de goole-ba ha beírod, biztos találsz támpontot :)
2009. júl. 28. 00:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Ki milyen színűt tetne fel?:D
2009. júl. 28. 00:54
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
az én fogdokim swarovski kővel dolgozik..am megtudod nézni a neten is vannak árak.szerintem csúnya.olyan mintha egy a lyuk lenne a fogon vagy vmi elszíneződés.én nem tenném vele tönkre a normális fogsorom az száz..utána ha meg le akarod szedetni csak a sok gond van vele..meg amugy is gusztustalan mikor napközben bele akadnak kaja darabok stb.de ez csak egy vélemény.ha nagyon tetszik úgyis megcsináltatod..:)
2009. júl. 28. 01:05
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Sztem tök csúnya, olyan, mintha lenne valami rohadás a fogadon. a legszebb fogsort is elcsúfítja, én nem csináltatnám meg a helyedben.
2009. júl. 28. 01:16
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem sem szép, mégha teljesen szabályos fogsoron van, akkor sem. Múltkor amikor jöttem haza busszal, egy tinicsajszi a barátnőjével végigkacarászta az utat, elég idegesítőek voltak, de ez mindegy is :D, észrevettem hogy van valami a kismetszőjén, én is azt hittem, hogy szuvasodás, aztán miután 10 percig bámultam, rájöttem, hogy fogékszer. Nem volt szép, a fogai sem voltak szabályosak, sokkal jobban állt volna neki egy fogszabi, de komolyan. És akkor legalább a fogai is szépen állnának előbb-utóbb.

Szóval én azon a véleményen vagyok, hogy szabályos fogsoron nem szép, sokkal szebb egy szabályos fogsor fogékszer nélkül, szabálytalan, sárgás, kezeletlen fogakon meg egyszerűen igénytelen és gusztustalan.

De ha neked tetszik, próbáld ki, egyébként semmi káros hatással nincs a fogakra, olyan ragasztóval ragasztják fel, mint a fogszabi tappancsait, nem fog tőle szuvasodni a fogad stb., ha pedig megunod, egyszerűen lefúrják, de ezzel sem sértik meg a zománcot. Az ára rendelőnként és kő fajtájától, nagyságától függően általában 8-10 000 Ft-tól kezdődik.

2009. júl. 28. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik és szeretnék rakatni ,csak én is jövőhéttől kezdem el rendbe szedetni a fogaim mert sajnos lássuk be ápolatlan fogakon tényleg csúnya.Nekem meg tömetni kell meg fehéríteni is szeretném .Habár azt csak házilag, megkérdezem majd a fogorvost milyen terméket vegyek meg a gyógyszerészt is megkérdezem mit ajánlna rá.De végül is ez megoldható egy jó minőségű fogkrémmel is.Te ,hogy döntöttél ,rakattál?
2009. nov. 2. 00:11
 7/8 anonim válasza:

szia nekem van fogékszerem és nagyon tetszett mindenkinek aki látta annnyira szép*-*

és nem a fúrt hanem a ragasztott fajta van de már 4éve nem esettt le ezt bármikor ha megunod lelehet szedetni ingyen és a fogadnak semmmi baja nem lesz se a fogzománcodat nem sérti meg!nekem 9000 ft.volt és ha leesik pár hónapon belül akkor ingyen visszaraknak egy újat.nekem úgy csinálták h megvizsgálták a fogaimat lespriccelték vmi hűsítő anyaggal aztán meglámpázták beragasztózták ráragasztották és megint meglámpázták.anyukám lemérte 4perc volt:D utána 1óráig nem ehettem és csak vizet ihattam:) 2nap alatt megszoktam kérdezték h neked van fogékszered:O? énmeg miii? el is felejtettem h ott van:) én nagyon ajánlom ha szépek a fogaid.sok sikert:D

2011. júl. 13. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos ki fognak nevetni a hátad mögött :(

Nem szeretnék trollkodni, de sajnos csak azért mondja mindenki, hogy tetszik nekik, mert nem akarnak megbántani. Egyik osztálytársam csináltatott még a gimiben. Sajnos tényleg úgy néz ki mintha szuvas lenne, vagy mintha kaja ragadt volna rá.

Én nem mondtam semmit, mert megbántani se akartam a csajt, és kibeszélni se a háta mögött. De nem mindenki volt ilyen rendes, sokan kinevették szegényt mikor kiment a teremből :/ Még sajnáltam is érte :(

2015. aug. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!