Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csak engem zavar az assziszten...

Csak engem zavar az asszisztens a fogdokinál?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdésem lenne a dokimhoz, de az asszisztens miatt egyszerűen leblokkolok, annyira gátlásossá válok, hogy ha kérdez valamit a doki, csak bólogatok. Fogszabályozás miatt járok amúgy hozzá, így havonta találkozunk, a kérdések egyre csak gyűlnek bennem, de sosem tudok megnyikkanni az asszisztenstől. Pedig a doki nagyon aranyos, jó fej, mindig megkérdezi, hogy van-e kérdésem, de mindig azt mondom, hogy nincs. Eddig csak egyszer kérdeztem meg, amit megakartam, amikor valamiért kiemnt az asszisztens.

Csütörtökön ismét megyek, ismét lennének kérdéseim, de ha ott lesz az assziztens, tuti, hogy nem szólalok meg. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám nem figyelmbe venni az asszisztens jelenlétét? Természetesen nem nézem le vagy valami hasonló, csak valamiért nagyon zavar...

2009. júl. 28. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavart soha.

Fogdokimat is szerettem ( ISten nyugosztalja ), olyan nyugalom áradt belőle, hogy volt h elaludtam furás tömés közben....

és ari votl az asszisztens is...szerintem a tulajdonságaival van bajod nem azzal h ott van vki

2009. júl. 28. 00:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Szeretem az asszisztenst is, fiatal csaj, a doki meg fiatal pasas, végig poénkodják az egész kezelést, de valamiért mégsem merem úgy kérdezni a dokim, hogy ott van az asszisztens. :-s

Áááh, tudom, hogy nagyon hülyének tűnök, lehet, hogy fogdoki helyett pszichológushoz kellene járnom? :D

2009. júl. 28. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Írd föl a kérdéseidet egy papírra, és ha kérdezi, hogy van e még kérdésed, mondd meg, hogy "áhh, igen hoztam egy listát is " és mutasd meg neki, csak hülyéskedj nyugodtan te is, ha olyan jó fejek nem fognak hülyének nézni, mondd, hogy felírtál egy csomó dolgot, mert biztos úgy is elfelejtenéd :)

segíteni fognak, az asszisztenstől meg ne félj :)

2009. júl. 28. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de én még orvoshos sem nagyon merek elmenni:S nem bírom azt, ha mások vmit gondolnak rólam. Mindig kitalálok vmit, hogy biztos csúnya vagyok, és majd ha elmegyek kiröhög meg iylenek.
2009. júl. 28. 00:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod azt hogy ők egy személy két testeben ...de tényleg.:D

mindegyik veled foglalkozik...tökre mint mikor egy sztárt sminkelnek, hajaznak....:P:D :)

2009. júl. 28. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Elé kéne hívni randizni. Azt az asszisztenst.
2009. júl. 28. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kérdezd meg:)

Az asszisztens ugyanolyan, mint a doki, nem fog se hülyének nézni, se elpletykálni másnak.. stb stb.

Felelésnél még több ember előtt kell megnyikkannod:)

2009. júl. 28. 12:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a(z eddigi) ötleteket, hozzászólásokat!

Majd kipróbálom sorban mindet, hátha valamelyik beválik. :)

2009. júl. 28. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!