Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek? Be van gyulladva...

Mit tegyek? Be van gyulladva alul az inem . Alig tudok enni. Mivel enyhitsem? Häzi patika jellegüt szeretnék, mert orvoshoz most nem tudok menni.

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 21:10
 1/8 anonim válasza:
100%
használj corsodylt. a dm-ben is lehet kapni.nekem is volt ínygyulladásom,a fogorvosom ajánlotta,és bevált.
2009. júl. 27. 21:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,de ezt hogy irjäk németül?Mert nem magyarorszägon tartozkodom.
2009. júl. 27. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor vegyel Tantum Verde-t

Az kulonben is jobb, mert erzel tovabbra is minden izt.

A Tantum Verde egy oldat, lletve spray is van asszem.

Es nagyon jo fertotlenito, jo torokfajasra is.

2009. júl. 27. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

Jó kis Házi szilvapálinka !!

Öblíts vele naponta 2x

Iylen korsodil löttyöket felejtsd el drága és xart sem ér!!

Nekem a fogdoki vmi 2 ezer ft os gen gen ecsetelö gélt vagy mia francot írt fel mikor kezelte a fogamat mult hónapban, de én heylett pálinkával öblögettem és ugyanugy rendbejött!!

2009. júl. 27. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Kamillatea a legjobb gyulladáscsökkentő.Főzz ki 2-3 filtert fél liter vízben,hagyd kihűlni,és azzal öblögesd.Le fogja szedni a gyulladást.Én semmi mást nem használok.

Csak vigyázz,mert a kamilla szárít,és 2-3 nap után kifehéredik az ínyed,és száraznak érzed.Szóval hatásos, de nem szabad mindennap használni.2 napig öblögess.

Jobbulást

2009. júl. 28. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitségeiteket!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 28. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ne öblögess, én is azt csináltam. Vasárnap begyulladt az ínynél, hétfőre 5x akkora lett a fejem mint szokott lenni. Lett egy szép kis tályogom, hétfőn már sürgösen fogászatra kellett mennem, hát.... senkinek nem kivánom azt amit ott éreztem. Annyit mondok hogy üvöltöttem, pedig 15-20 érzéstelenitő injekciót kaptam. Ja végül sírva jöttem ki a rendelőből, pedig nem vagyok már kisgyerek!
2009. júl. 28. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
C-vitamin.
2009. júl. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!