Azt olvastam a neten, hogy miután leszedik a fogszabályzót szépen lassan visszamennek a fogaid a helyükre. Ez igaz?
Miután leszedik kapsz egy éjszakait.Ha azt lelkiismeretesen hordod,akkor nem fog visszamenni.
Én két hónap után meguntam és a fogaim csálébban állnak mint fogszabályzó előtt :( Ezt nem szabad!
Mi az, hogy visszamennek???
Csak akad valaki, akinek nem mentek vissza!
Nekem nem mentek vissza...! :)
1,5 év állandó + 4 év éjszakai, még most is tökéletesen állnak.
De legalább dupla annyi ideig hord a az éjszakait, mint az állandót hordtad!
Ohh, és nekem voltak ilyen nyelvállási problémáim, a nyelvem tolta előre a fogsoraimat, de logopédushoz jártam, ami nehéz volt... Izmosítani kellett a nyelvemet, és az ajkamat (később lett barátom, aki segített ebben...) :D Na mindegy, szóval teljesen máshogy nyeltem, máshogy kellett néhány betűt képeznem, a szájtartásom is más lett.
De azt mondták, hogy ha ezt a logopédusos dolgot nem végeztük volna el, akkor a nyelvem miatt eldeformálódtak volna a fogaim... De így semmi sem történt, végülis akkor mégis mi értelme lenne a fogszabályzónak, ha utána visszakúsznának a fogak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!