Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog húzás után?

Antiromania kérdése:

Fog húzás után?

Figyelt kérdés
Kihúzták a fogamat nem fájt meg semmi ilyen csak arra vagyok kíváncsi hogy mikor lehet enni foghúzás után mikor gyógyul be a seb és azt hogy pálinkát iszok akkor előbb összehúzza?

2012. aug. 28. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

3 napig ne öblögess, ma este ne moss fogat, holnaptól már óvatosan a seb környékét is tisztíthatod.

A pálinkát inkább hagyd. :)

Enni akkor egyél, ha kiment az érzéstelenítő hatása.

2012. aug. 28. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én fogamat szájsebész húzta ki.A lelkemre kötötte, hogy három napig semmilyen tejterméket ne fogyasszak. Az okát nem kérdeztem.
2012. aug. 28. 20:26
 3/6 intrepid ***** válasza:
Figyu, ha nem szoktál páleszt inni, akkor emiatt ne igyál. Enni ehetsz, csak kiméld a fog helyét. Nem kell túllihegni a dolgot.
2012. aug. 28. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2012. aug. 28. 20:48
 5/6 anonim válasza:

Másnap és harmad nap viszont egész nyugodtan igyál pálinkát. Régi időktől napjainkig hatásos gyógymód bármilyen furán hangzik. Esetleg ha bírod az alkoholt (tudom nem könnyű) próbáld meg kicsit járatni a szádban, zubogtass egyet mielőtt lenyelnéd mert sokkal hatásosabb lesz.

Serkenti a gyógyulást és az összehúzódást. Sokkal hamarabb visszanyeri a kihúzott fog körüli sértett íny az eredeti állapotát. Ez fogorvosok által is igazolva van , de persze ezt nem adhatják le a médiában azért nem elterjedt.

Van 2 darab fogorvos ismerősöm is, és bátran ajánlják a kezeltjeiknek rendszeresen. A visszaigazolások alapján nagyon hatásos módszer.

Remélem tudtam segíteni ! :)

2012. aug. 29. 00:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen kösz szépen :)
2012. aug. 29. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!