Nem fáj a fiúnak ha a lány fogszabályzósan elégíti ki?
Figyelt kérdés
Félek, hogy fájdalmat okozhatok neki .2012. aug. 26. 16:38
1/7 anonim válasza:
gondolkodj el a kérdés értelmén. ha ez megvolt, akkor valahogyan töröltesd a kérdést.
2/7 anonim válasza:
Addig ne szopjál,ennyi a trükk!Én is félve adnám a farkam egy fogszabis lány szájába...,még nem is volt dolgom ilyen lánnyal!
3/7 anonim válasza:
lúzer második
téged szoptak már le egyáltalán? mért adnád félve fogszabis szájba? semmi köze a fogszabályzónak a szopáshoz. a fogra van ragasztva és mivel a foghoz sem ér a farok (jobb esetben), ezért a fogszabályzóhoz sem
4/7 anonim válasza:
Hát én belső fogszabályzós leszek (a nyelv felől), és én úgy nem kockáztatnám meg, de ha külső fogszabályzója van valakinek, miért ne az kívül van, a pénisz meg belül.
5/7 anonim válasza:
"téged szoptak már le egyáltalán? mért adnád félve fogszabis szájba? semmi köze a fogszabályzónak a szopáshoz. a fogra van ragasztva és mivel a foghoz sem ér a farok (jobb esetben), ezért a fogszabályzóhoz sem"
Nah látod Nimród?!Ne okoskodj itt nekem,belső fogszabályzóra gondoltam én is!!
6/7 anonim válasza:
a nagy lópéniszt gondoltál erre, csak megláttad, hogy beírta valaki, és menteni próbálod a helyzeted. lúzer vagy és az is maradsz. a belső fogszabályzó sem gáz.
7/7 anonim válasza:
Nemfáj mitől fájna ha nem fogazól akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!