Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fekete pontok a fogamon?...

Fekete pontok a fogamon? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Más fél éve van fogszabályzóm..Tegnap vettem észre hogy ilyen fekete kis pont féle van az egyik bal alsó fogamnak és egy másikon is.Lehet hogy elszíneződés??Csak este szoktam fogat mosni,de olyan is szokott lenni hogy azt is elfelejtem..Mekkora az esélye annak hogy a többi fogamnál a fogszabályzó alatt van ilyen fekete pont a fogamon?Rendbe lehet majd hozni fogorvosnál?Jövő héten kérek időpontot.Ugye egy ilyen kis fekete pöttytől még nem húzzák ki a fogam? :S 14f
2012. aug. 24. 18:59
 1/4 anonim válasza:
Nme hinném, hogy emiatt kihúznák a fogad, szóval nyugodj meg, minden esetre így láthatlanba fogalmam sincsen, menj el inkább fogorvoshoz, ő többet tud majd neked segíteni, mint mi interneten keresztül. Amúgy meg én is csak esténként mosok fogat, nekem is volt fogszabályzóm olyan 12-13 évesen és bevallom én sme voltam az a tipikus reggel.délben-este fogmosós típus. Nekem nem voltak ilyne pöttyök a fogaimon, ha meg volt egy valahol, akkor az csak lyuk volt rajta, amit gyorsan be is tömettem, mielőtt még fájni kezdett volna. Szóval nyugodj meg, kérj időpontot orvosnál, ha elkezdesz pánikolni semmi nem lesz jobb.
2012. aug. 24. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogkő lehet. Emiatt nem húznak.
2012. aug. 24. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet simán csak zománchiba is, de az igazság, hogy a fogszabályzót nehéz tisztítani, ezért fontos, hogy nagyobb figyelmet szentelj ilyenkor a szájápolásra, mert kilyukadhatnak a fogak. Ezért kell például a fogköztisztító kefe, és nem árt mondjuk több mint egyszer megmosni a fogad.
2012. aug. 24. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2012. aug. 24. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!