Egy kivehető fogsor titokban tartható párunk előtt?
Feltételezem elég kevés fogad lehet, hogy kivehető fogsort kell csináltatni. Gondolod, hogy a párodnak nem fog feltűnni, hogy, jééé, kinőttek a fogaid?
Elég ciki igen. De ha ezért elhagy, akkor eddig is hazugságban éltél.
Gyűjtögess pénzt és csináltass rögzített pótlást, arról senki sem fogja megmondani, hogy nem a sajátod és kivenni sem kell.
Kinek mi a ciki. Elfogadom, hogy neked nem lenne az. Nekem az lenne. Vagyok annyira igényes, hogy figyelek a fogaimra is, meg is van mind és ha véletlenül kilyukad, akkor megyek a fogorvoshoz, nem várom meg, hogy magától kihulljon.
Mondjuk 80 éves koromban már lehet, hogy nekem sem lenne az, de most még csak feleannyi vagyok. Nem tudom a kérdező hány éves.
Nagyon égnék a párom előtt, ha 40 évesen minden este kicsapnám az éjjeli szekrényre a protkómat, mert azt gondolnám, hogy igénytelennek tarthatna. Jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!