Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy kivehető fogsor titokban...

Egy kivehető fogsor titokban tartható párunk előtt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 18:03
 1/8 poiu ***** válasza:
Minek?
2012. aug. 23. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért akarnád titokban tartani? Nincs benne semmi szégyellnivaló!
2012. aug. 23. 18:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis nagyon nagy szégyen. Én úgy érzem, onnantól már nem vagyok egészséges.
2012. aug. 24. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Jaj, ne butáskodj! Egyáltalán nem szégyen! És ha a párod szeret, akkor szeretni fog így is. Még mindig jobb egy kivehető fogsor 8ami sokszor szebb és szabályosabb mint egy eredeti), mintha elrohadnának a fogaid!
2012. aug. 24. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

Feltételezem elég kevés fogad lehet, hogy kivehető fogsort kell csináltatni. Gondolod, hogy a párodnak nem fog feltűnni, hogy, jééé, kinőttek a fogaid?

Elég ciki igen. De ha ezért elhagy, akkor eddig is hazugságban éltél.

Gyűjtögess pénzt és csináltass rögzített pótlást, arról senki sem fogja megmondani, hogy nem a sajátod és kivenni sem kell.

2012. aug. 24. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: elmagyaráznád, miért ciki? Az a ciki, ha titokban tartja, nem az, hogy kivehető fogsora van!
2012. aug. 24. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmá,nálunk volt hogy én suvickoltam a párom kivehető protkóját.:)))
2012. aug. 24. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
39%

Kinek mi a ciki. Elfogadom, hogy neked nem lenne az. Nekem az lenne. Vagyok annyira igényes, hogy figyelek a fogaimra is, meg is van mind és ha véletlenül kilyukad, akkor megyek a fogorvoshoz, nem várom meg, hogy magától kihulljon.

Mondjuk 80 éves koromban már lehet, hogy nekem sem lenne az, de most még csak feleannyi vagyok. Nem tudom a kérdező hány éves.

Nagyon égnék a párom előtt, ha 40 évesen minden este kicsapnám az éjjeli szekrényre a protkómat, mert azt gondolnám, hogy igénytelennek tarthatna. Jogosan.

2012. aug. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!