Szeretsz fogorvoshoz járni?
Sajnos rossz fogakat örököltem, emiatt rengeteget jártam fogorvoshoz, sőt, jövőhéten is mennem kell. Már egyáltalán nem félek, de szeretni persze nem szeretek oda járni.
15/L
Én is szeretek, de komolyan! Mondjuk én is fogdoki szeretnék lenni... :D
És nem húzatni/tömetni járok, "csak" fogszabályozásra, ami azért más. Persze az sem túl kellemes, de nagyon érdekel, hogy mikor mit csinál. Ráadásul írtó jó pasi a dokim. :)
Hát én eddig ugy voltam hogy elmegyek minden félelem nélkül. Hétfő óta ugy vagyok vele, hogy inkább naponta szülök 1 gyereket csak oda ne kelljen menni. (felvágtak belülröl, és megkinoztak:-(( ) Holnap kell megint mennem:-((
22 éves vagyok, de hétfőn volt az a nap hogy sírva jöttem ki a rendelőből.
Eleinte iszonyatosan féltem... aztán átírtak egy kedves dokihoz, aki nagyon helyes is. :) Azóta imádok. Nem bánom, ha menni kell, mert nagyon óvatos és mindent elmond. Ilyen egy jó fogorvos. Ha jobb lett volna a középsulis eredményem, már rég az orvosi egyetemen tanulnék... fogorvosnak. ;)
17/l
Én is szeretek, de én magándokihoz járok, _nagyon_ drágán.
Viszont sohasem fáj, amit csinálnak, gyorsak, pontosak és kedvesek.
Nekem ennyit megér.
Nekem sincs vele semmi problémám!
Egy rendes fogorvos még a szakmát is megszeretteti veled. Nincsenek jó fogaim ezért gyakran járok, de én kifejezetten szeretek. A szag nem zavar, fájdalommentesen csinálja és az eredmény mindig jó volt eddig. És fiatal kora ellenére nagyon jól dolgozik.
nekem havonta kell fogszabályzásra járnom, meg fogkövet is sokszor le kell szedetnem, de olyan gyakran járok hogy már egészen megszoktam és ha tudom hogy fájni fog, akkor se izgulok mert a szépségért meg kell szenvedni:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!