18 év alatt ingyenes a fogorvosi ellátás? (persze még tanulok)
Figyelt kérdés
Úgy hiszem (örökölt) ínysorvadásom van, az egyik fogam mintha kicsit mozogna is. Nagyon megijedtem, pénzünk most tuti nem lesz több 10 ezret kifizetni fogkőeltávolításra :( ma elmegyek venni parodontax szájvízet és lacalut aktív fogkrémet + új fogkefét. Hátha valami javulást érek el, aztán elmegyek fogorvoshoz jövőhéten.
Egyébként már évek óta ínysorvadásom van, de eddig még soha nem szóltak az iskolai fogászati vizsgálaton...
2012. aug. 17. 09:14
1/1 anonim válasza:
sztem igen. fogmegtartó kezelések ingyenesek amúgy is.fogkőeltávolítás asszem évente egy igen, aztán a tömés(attól függ mivel).....eddig csak koronáér fizettem a körzetis orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!