Mi számít kicsi és nagy lyuknak a fogakon?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 19:14
1/9 anonim válasza:
én azt nevezem kicsinek, amikor látszik, de nem fáj alapból..viszont ha fájdalmas, akkor az már nagy.
2/9 A kérdező kommentje:
Én nem érzek semmit. :)
2009. júl. 22. 19:39
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor sem a ha eszek vagy ráharapok vagy valami.
2009. júl. 22. 19:39
4/9 anonim válasza:
Nincs kicsi, vagy nagy lyuk, ha látod akkor az már lyuk és kész. Addig menj el betömetni amíg nem fáj. Én is halasztottam , aztán voltak álmatlan éjszakáim annyira fájt egy idő után. Szerintem mindenképp menj el, és még fájni sem fog.
5/9 A kérdező kommentje:
elfogok menni amint csak tudok.Szerintem vagy még ezen a héten vagy jövőhéten remélem eltudok menni csak most szabadságon van :S
2009. júl. 22. 20:32
6/9 anonim válasza:
Jól teszed:-) Amúgy ha nem olyan nagy a lyuk akkor az az 1-2 hét nem oszt, nem szoroz.
előző voltam
7/9 A kérdező kommentje:
Remélem.meg most előkavartam az elektromos fogkefét és megpróbálom ott a lyuknál minél jobban megmosni a fogam.
2009. júl. 22. 20:52
8/9 anonim válasza:
totál felesleges ott jobban mosni. az már tovább rohad. de mivel te okos vagy és elmész még a kezdetekkor fogdokihoz semmi hátrányod nem lesz belőle
9/9 anonim válasza:
Ne halogasd..úgy jársz mint én,a végén ki kellett húzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!