Házi praktika cserepes ajkakra? A szőlőzsír nem használ.
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 15:19
1/15 anonim válasza:
Próbáld ki a nivea kék tégelyes arckrémet. Nekem helyre szokta hozni a számat.
2/15 anonim válasza:
reflux elleni gyógyszer és sok vízivás.
3/15 anonim válasza:
Ha nem gombás fertőzés okozza a problémádat akkor a folyadékháztartásod kell rendbe raknod és akkor ez a probléma megszűnik.Ha lepedék,fertőzés,gomba az oka akkor bőrgyógyász tud ajánlani hatásos krémet.
4/15 anonim válasza:
Bórvazelin, én azt használom és 100x jobb mint a labello vagy szőlőzsír.
6/15 balkalolka válasza:
Kiváló megoldás a kutyaszar - puhább nem lesz tőle a szád de legalább nem nyalogatod.
7/15 anonim válasza:
Ez a probléma valóban elsősorban belülről jön. Kellő folyadékmennyiség (főleg víz), helyes táplálkozás (amennyire lehet). Az sem mindegy, milyen szőlőzsírt használsz, esetleg válts. De amikor otthon vagy (pl. éjszakára), próbáld ki a vajat! :-) (Egy korábbi hozzászólónak: nyalogatás sajnos még inkább kiszárítja..)
8/15 anonim válasza:
Labellót és ilyesmit, ha lehet ne használj, glicerin van benne, hozzászoksz, de leszokni róla annál nehezebb.
Inkább valami masszívab, zsírosabb krémet, esetleg körömvirágosat próbálj ki.
9/15 anonim válasza:
en a mezet ajanlom, csak ne nyald le :)
10/15 anonim válasza:
Gyógyszertárban kapható Primus szőlőzsír.
Nekem csak ez vált be a többi labellóval szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!