Tudnátok ajánlani Miskolcon egy türelmes és jó fogorvost?
A világ legeslegjobb fogorvosa, ahová komolyan mondom, öröm járni, számomra dr. Farkas Tamás!!
Én nagyon félek a tűtől, vértől, de őt olyan nyugalom, béke lengi körül, hogy hülyén hangzik, de élmény volt elmenni hozzá.
Sajnos több éve nem jártam nála, mert ahol volt magánrendelése, az megszünt.
Most a csabai kapui SZTK-ban van rendelése, de hogy magán úton is lehet-e hozzá menni azt nem tudom.
Pár éve Dr. Varga Margithoz járok, ő is nagyon kedves, türelmes, a szüleim is hozzá járnak, meg vagyunk vele elégedve és nem is drága ( 1 lézeres tömés 4 ezer, de múltkor csak a fogkövet szedte le és nem kért érte semmit).
Ő a Kis-Hunyad utcánál rendel, neten megtalálod a címét.
Nem kell időpontot kérni hozzá, csak ki kell várni a sort.
Ez így van.
Én is ép őt akartam írni, mert nekem ő a fogorvosom. Nagyon türelmes. Nagyon rendes. És kitűnő szakember. És nem egyből arra törekszik, hogy minél hamarabb készen legyen, hanem arra hogy minél jobb munkát csináljon.
Csak ajánlani tudom. Páromat azért írattuk erre a lakcímre hogy ő is hozzá járhasson.
:)
1. vagyok.
Nem ismerem, akit írtál.
Amúgy nekem a befutó Farkas Tamás, szerintem a 2. válaszoló is rá gondolt, mivel ő dolgozik sztk alapon.
De tény, hogy Varga Margitra sem lehet egy rossz szavam sem, ő is nagyon türelmes, kedves, de az is igaz, Farkas Tamással senki nem ér fel. Ha elmégy hozzá megtudod miért áradozok róla ennyire :))
Én is Farkas Tamást ajánlom,nem ismerek nála jobb
fogorvost ! Az én fogaimat vésni kell és Ő az aki
vésés nélkül ki tudja húzni és csatlakozom ahhoz,aki
szintén dicséri !
Farkas Tamás rendel magánban is?
Ha igen, valaki meg tudná nekem írni a rendelője címét, vagy a telefonszámát?
Esetleg árakat (lézeres tömés, fogkőleszedés érdekel).
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!