Lányok! Melyik rágót ajánljátok? 14/F
pacalosat.
nem attól fog egy lány rád bukni hogy milyen ízű a rágó a szádba...
egyiket sem.szerintem undorító amikor valaki rágózik és rettentően egészségtelen többek között az aszpartám miatt:
"Az aszpartám néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak."
minden rágóban van aszpartám nézz utána
előző voltam 14/L
huhh ezt nem is tudtam ez durva de gondolom azért ha néha egyet beveszem akk az ne olyan gáz csak ne napi szinten...
amúgy csak azért kérdeztem mert pl egész nap nem vagyok otthon és kaja után milyen rágót rágjak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!