Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Túl fogom élni a fogfúrást?

Túl fogom élni a fogfúrást?

Figyelt kérdés
Túl lehet élni a fogfúrást?Ez hogy zajlik?
2009. júl. 20. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mostmár ne is vegyél tartós tejet:)

Komolyra fordítva a szót: hogy ne lehetne túlélni? Érzéstelenítőt kapsz, így a legnagyobb bajod az lesz, hogy unatkozol, és hangos lesz a fúró... Abszolút kibírható és túlélhető.

2009. júl. 20. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
+ az inekciót van hogy nem is érzed
2009. júl. 20. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegyik doki ad érzéstelenítőt ha fúr....úgyhogy mindenképpen szólj előtte h kéred.A zinjekció tényleg nem gáz,no para :D
2009. júl. 20. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Drága! Én ha csak meglátom a fogorvost már el is ájultam annyira nem bírom a fájdalmat...Nekem legutóbb 2 órás szájsebészeti beavatkozásom volt mert egy doki sikeresen beletörte a gyökeret.Majd egy másik orvoshoz mentem ott véstek,fűrészeltek,vágtak,és nem haltam bele...Sőt az érzéstelenítő miatt,és persze közbe is kaptam érzéstelenítőt végig,és alig éreztem valamit...Áldom is érte az orvost!!Ezek után egy fogtömés elhiheted,hogy nem fájdalmas..Csak menj időben az orvoshoz,és a fogad ne legyen gyulladásban...
2009. júl. 20. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem se adtak érzéstelenítőt (mert féltem tőle és nem kértem, pedig adtak volna) hát elég szar volt mit ne mondjak, majdnem gyomron rúgtam a fogorvost, de természetesen túléltem:D Nem vészes amúgy. Kb olyan, mint a kozmetikusnál a gyantázás. (Mármint olyan szintű a fájdalom)
2009. júl. 20. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Nehéz túlélni, naponta több ezren halnak bele.
2009. júl. 20. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is nemrég voltam fogorvosnál furtak egyik fogam...rettenetesen féltem, viszont nem éreztem semmit, vártam a fájdalmat, mikor az orvos mondta, hogy kész is van, mehetek, mondhatom hogy meglepődtem!

és hidd el fogorvostol meg senki nem halt meg, fel a fejjel, tul fogod élni

2009. júl. 20. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
a lyuk mélységétől függ..ami kicsi, ahhoz nem nagyon adnak érzéstelenítőt, nem is lehet belőle semmit érezni..a nagyhoz kapsz injekciót, az pedig amiatt nem fáj.
2009. júl. 20. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Én rettegtem, remegtem, és ezért kaptam a pici lyukhoz is érzéstelenítőt. (ha nem adott volna, biztosan kértem volna)

Így sem volt kellemes érzés, de túl lehet élni. Nem fájdalmas, csak kellemetlen, ahogy fúrja. Meg rossz az íze.

Sztem nálam jobban senki nem fél a fogorvostól, én sírva mentem be egy picike lyuk tömésére, és mosolyogva jöttem ki. Határozottan túlélhető! :))

2010. máj. 16. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!