Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy fehéríthetném a fogaimat...

Hogy fehéríthetném a fogaimat házilag?

Figyelt kérdés
Nincs szükségem hatalmas szín különbségre, csak épp egy kicsikét. Tudom ezek nem tartósak.

2012. aug. 9. 15:48
 1/9 anonim válasza:
Mosd tovább mint ahogy szoktad vagy szódabikarbónával moss fogat! :) az segít
2012. aug. 9. 16:04
 2/9 A kérdező kommentje:

kipróbálom:) köszi

am ha tovább mosom az miért jó?

2012. aug. 9. 17:01
 3/9 anonim válasza:
mivel a fogmosás is fehéríti a fogat.. ezért ha tovább mosod nem biztos h annyira látványosan de fehérebbek...és egészségesebbek is lesznek a fogaid! :)
2012. aug. 10. 11:26
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. aug. 10. 12:11
 5/9 anonim válasza:

Mondják hogy citromlé meg szódabikarbóna, meg hogy ezek roncsoló hatásúak, ez igaz is.

Viszont próbáld ki a FASZÉNT. A tábortűzből csenj el egy szétégett fát, törd porrá, mártsd bele a fogkeféd és sikáld az agyaraid egy jó ideig. Nem hülyeség, faszénnel vásznat is fehérítettek régen, ezt a módszert pedig több régi könyvben is olvastam.

Én is most tesztelem és nekem láthatólag használ! (Bár még csak párszor mostam vele.) Persze rendszeresen kell csinálni én fogkrém helyett használom. A citromlé, szódabikarbóna szétmarta az ínyem, de ez érdekesképpen nem. Egyébként állítólag a szárított porrá tört dióburoknak is ilyen hatása van, faszénből pedig asszem a hársfáé a legjobb...A recept szerint mentaolajat is szoktak hozzá rakni, de szerintem csak az illata miatt. :)

Remélem segítettem. Ha kipróbálod, írd meg, Te mit tapasztalsz. Mondom, nekem jónak tűnik és folytatom.

2012. aug. 10. 12:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nem igen csábít, de ha neked jó :D
2012. aug. 10. 13:18
 7/9 anonim válasza:
Hát ja, érdemes egyedül csinálni :D A te fogaid... xD
2012. aug. 10. 16:23
 8/9 anonim válasza:
a szódabikarbóna tényleg jó meg nekem a szájvíztől is fehérebb pedig én nem azért használok szájvizet de utána látszik hogy fehérebbek a fogaim
2012. aug. 11. 16:05
 9/9 Bab20 válasza:
banánhéj belső felével dörzsöld át a fogad vagy a diófáról húzz le egy darabot és a nyers oldalával dörzsöld meg a fogad!hatásos!
2013. márc. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!