Hogy fehéríthetném a fogaimat házilag?
kipróbálom:) köszi
am ha tovább mosom az miért jó?
Mondják hogy citromlé meg szódabikarbóna, meg hogy ezek roncsoló hatásúak, ez igaz is.
Viszont próbáld ki a FASZÉNT. A tábortűzből csenj el egy szétégett fát, törd porrá, mártsd bele a fogkeféd és sikáld az agyaraid egy jó ideig. Nem hülyeség, faszénnel vásznat is fehérítettek régen, ezt a módszert pedig több régi könyvben is olvastam.
Én is most tesztelem és nekem láthatólag használ! (Bár még csak párszor mostam vele.) Persze rendszeresen kell csinálni én fogkrém helyett használom. A citromlé, szódabikarbóna szétmarta az ínyem, de ez érdekesképpen nem. Egyébként állítólag a szárított porrá tört dióburoknak is ilyen hatása van, faszénből pedig asszem a hársfáé a legjobb...A recept szerint mentaolajat is szoktak hozzá rakni, de szerintem csak az illata miatt. :)
Remélem segítettem. Ha kipróbálod, írd meg, Te mit tapasztalsz. Mondom, nekem jónak tűnik és folytatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!