Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valamit csinálni kéne. De mit?

Valamit csinálni kéne. De mit?

Figyelt kérdés

Én egy 14 éves lány vagyok, szeptemberben fogok menni középiskolába. A szüleim elváltak, anyuval lakok együtt, de ő egy alkoholista. Nagyon kevés pénzből kell megélni és értem én hogy nincs pénz mindenre, de olyan alapvető dolgokra nincs mint a mosószer, tusfürdő és egyéb dolgokra sem. Anyum persze elissza a pénzt, el jár fodrászhoz, stb. szóval arra van ami neki kell. Én még sosem mostam fogat, sose vett fogkrémet és fogkefét pedig már mondtam neki, és nagyon rosszak a fogaim. Enni is alig bírok, mindig vérzik, éjszaka gondjaim vannak emiatt az alvással, mert nagyon fáj. Persze őt ez nem érdekli, mindig azt mondja hogy majd el múlik, de nem is csak a fájdalom zavar, hanem ahogy kinéz, alig merek beszélni, mosolyogni meg pláne nem. Nincs emiatt egy barátnőm se, már általánosba is kicikiztek és gondolom a középsuliban is ez lesz. Tudom hogy csúnya, meg büdös, de nem tudok vele mit csinálni. :/

Rakok fel mindjárt képet is és belinkelem, de tényleg nagyon szörnyű.

2012. aug. 5. 14:56
1 2
 1/14 anonim válasza:
Küldj képet, és feljelentem az anyádat és elküldik elvonóra, segitek
2012. aug. 5. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Apukádhoz, nagyszülőkhöz, keresztszülőkhöz nem tuds menni?

Kérj segítséget a Családsegítő Szolgálatnál. Kérj kollégiumi ellátást!

2012. aug. 5. 15:02
 3/14 A kérdező kommentje:

Ez a felső: [link]

Ez az alsó: [link]

Az alsó az nagyon rossz, teljesen szét vannak törve a fogaim, és a jobb oldalon nagyon fáj. :/ Meg elől is nagyon csúnyák. :(

2012. aug. 5. 15:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Apukám nem tudom merre van, már nagyon kis korom óta nem láttam, nagyszüleim közül csak az anyu felőli mamámat ismertem de ő meghalt mikor 5 éves voltam. A kereszt szüleim pedig kiköltöztek külföldre.
2012. aug. 5. 15:11
 5/14 anonim ***** válasza:

A kérdesemre nem válaszoltál-apu,nagyik, rokonok.

és azért így ezt nem értem, így nem néz bele a szádba egy osztálytársad sem!

2012. aug. 5. 15:12
 6/14 anonim ***** válasza:

ok,bocsi, megjött a válasz.

Ha tudod vedd fel a kapcsolatot a keresztszülőkkel külföldön is.

Aztán irány a helyi védőnő,a családsegítő szolgálat és ott bátran kérj segítséget!!!! Szomorú,de úgy tűnik sajnos magadnak kell tenned valamit,ha jobbat szeretnél!

2012. aug. 5. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Hátha tudok személyesen is segíteni!!!
2012. aug. 5. 15:15
 8/14 A kérdező kommentje:
7: Szigetszentmiklóson
2012. aug. 5. 15:19
 9/14 A kérdező kommentje:
És lehet hogy így nem látnak bele mások de elől is nagyon csúnya feketék, csak az a kép nem lett jó, ezért nem raktam fel. És én nem érzem de biztos nagyon büdös is a szám mert mondták már.
2012. aug. 5. 17:01
 10/14 anonim válasza:

Nálatok nincsen ingyenes fogászat???? azthiszem h kellene lennie. a doki helyrehozza,és nem kell érte fizetned!!!!

Ha pedig anyukáddal van a baj,tényleg menj védőnőhöz,önkormányzathoz,vagy valamelyik szomszédhoz segítséget kérni. Elég ha csak szólsz valakinek,biztosan tudnak segíteni,és szólni a hivatalban h nem stimmel valami.

Tényleg kezdj el vmit kitalálni,mert ez így nagyon nem jó!!!!!

2012. aug. 5. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!