Listerine szájvíz! Mi a különbség a különböző színek között? Melyik a legerősebb?
Figyelt kérdés
Gyakran afta van a számba, arra gondoltam, hogy kipróbálok valami szájvizet, hátha hatásos lesz.
olyan 350-400 ml eset láttam 580 Ft -ért. Szerintetek megéri és melyik a legjobb?
2012. aug. 2. 23:02
1/3 anonim válasza:
A kék marha erős, nekem a zöld van, de az is elég durva. Szerintem patikust kérdezz erről.
2/3 anonim válasza:
A világoskék (fehérítős) az durván erős. A lila jól tisztít, a sötétkék és a zöld közepesen erős.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Főleg a "fertőtlenítés" szempontjából szeretnék venni, mert most a bölcsességfogam kidörzsölte a számat, nyelvemen és fogínyem mellett is van afta, ráadásul herpesz is. (immunrendszeremet is igyekszek felturbózni)
2012. aug. 2. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!