Van Budapesten vagy Pest megyében olyan fogászat (magán klinika) ahol van részletfizetési lehetőség?
Figyelt kérdés
Elég sok fogamat kellene rendbe tetetnem,ezért nem lesz olcsó,ezért érdeklődnék hogy tud e valaki nekem ajánlani olyat ahol lehet részletfizetést kérni,illetve tapasztalatokat is szívesen elolvasnék,Rettegek a fogászattól így jó lenne valami normális dokit találni.2012. aug. 1. 15:18
1/1 anonim válasza:
Szia! èn tudok egy nagyon jó fogorvost, Újpesten rendel és én már több éve járok hozzá. Az ára is jó.
Bátran merem ajánlani mert én is rettegek a fogászattól, de nála nincs rá okom. :) A részletfizetésben nem vagyok biztos. A neve Dr.Hammersberg Vera Tel. 061-369 78 71
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!