Augusztusban kiműtik mind a négy bölcsességfogamat egyszerre-amik még ki se nőttek-altatásban. Aki túlesett már ilyen műtéten, elmesélné a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 20:03
11/18 anonim válasza:
Szájzárat kapsz, az lesz legrosszabb.
12/18 A kérdező kommentje:
Hahó Mindenki! Már túl vagyok a műtéten :) A műtét előtti idő és a műtét sem volt vészes,sőt,viccesnek is mondhatnám(hála a műtős fiúnak :D) Az utána következő idő azonban már kevésbé jó.Első nap mindig álmos voltam,és nagyon éhes,hisz nem ehettem semmit műtét előtt,meg persze utána se.Szóval a műtét napja kb. azzal telt "ébredés" után,hogy vagy aludtam,vagy w c-re jártam. Kicsit feldagadt az arcom ,de nem volt annyira vészes.Aznap nem is éreztem igazán,hogy fájna.(Persze kaptam fájdalomcsillapítót,de azt gondoltam rosszabb lesz..) Másnap mehettem haza délelőtt.Enni nem igazán tudtam semmit.Szerencsére szájzárat nem kaptam,"csak" feldagadt még jobban az arcom,a szám két széle tiszta seb lett.És fáj a torkom,mert van két ilyen fehér "folt" rajta,meg kicsit piros is.Gondolom az intubálástól.Szóval enni nem igazán tudok.Nem is a műtét helyén levő kis fájdalomtól,hanem a torkomban levő sebektől.Remélem nemsokára elmúlik.Kedden megyek vissza varratszedésre.Azonban a fájdalom ellenére mindenkinek,aki ilyen helyzetbe kerül,mint én,csak javasolni tudom,hogy altatásban ,és egyszerre vetesse ki a bölcsességfogait,mert így "csak" egyszer kell szenvedni vele.Legalábbis én így gondolom. Sok sikert minden szájsebészetre tartó embernek.És persze kitartás! :)
2012. aug. 17. 20:45
13/18 A kérdező kommentje:
Ja,és amúgy a műtét 1,5 órás volt.
2012. aug. 17. 20:48
14/18 anonim válasza:
Örülök, hogy viszonylag simán megúsztad. A fogaid helye nem fáj? Nincs csontfájdalom? Hány napja volt a műtét? Hol csinálták és kicsoda?
15/18 A kérdező kommentje:
Néha egy kicsit.De nem voltak kinőve ,szóval igazából a varrat,meg hogy ott fel van picit még dagadva,az zavar.De nem fáj nagyon.Kedden műtöttek(14.-én).Veszprémben,a kórházba szájsebészeten.Nagyon kedvesek voltak és segítőkészek.Nem volt eddig rossz tapasztalatom velük. :)
2012. aug. 19. 19:35
16/18 A kérdező kommentje:
Neked is ki kell szedetni?
2012. aug. 19. 20:21
17/18 anonim válasza:
Én is örülök, hogy sikeresen megúsztad, nem kis dolog egyszerre 4 bölcsességfogad kiszedni!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Azért voltak pillanatok,mikor eléggé magam alatt voltam,mert nem tudtam enni(pedig nagyon-nagyon szeretek :D ) . De ma voltam varratszedésen :) Ez után remélhetőleg csak könnyebb lesz.Szóval már tényleg úgy érzem,nem bántam meg,hogy bevállaltam :)
2012. aug. 21. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!