Mittol van az allando rossz lehelet (nincse jukas fog, es napi 2-3szor van fogmosas), es mit lehet ellene tenni, hogy vegleg megszunjon ez a kellemetlen dolog? Milyen megoldasok vannak erre a problemara?
Figyelt kérdés
#egészség #jo kozerzet
2012. júl. 29. 00:27
1/7 anonim válasza:
Gasztroenterológia, ki mondja ezt meg látatlanból...
2/7 anonim válasza:
Ha nincs fogköved és ínygyulladásod sem, akkor tényleg marad a gasztroenterológus.
3/7 anonim válasza:
Lehet gyomorszáj probléma.Gasztroenterológus segít.
4/7 anonim válasza:
Az eros, rossz szagu lehelet azt mutatja, hogy rossz az emesztes, tulteng a sav, tul lassan halad at a taplalek a gyomron es a beleken.
5/7 anonim válasza:
Szerintem inkább valami gyomorprobléma lehet, mert nekem van egy nagy csomó rossz fogam, meg fogköves is és még sincs rossz leheletem, szóval az nem nagyon számít.
6/7 anonim válasza:
A fogkő számíthat, a kutya rossz leheletét is az okozza, embernek is okozhat ilyen problémát extrém esetben. Mandulagyulladás, gennyes góc vagy gyomorprobléma, el kell indulni orvostól orvosig és ki fog derülni.
7/7 anonim válasza:
11.21! Nyald meg a kézfejed (ne csak a nyelved hegyével), majd szagold meg egy 30-40 mp múlva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!