A bölcsességfog kihúzása fájdalmas?
A páromnak már húzták ki bölcsességfogát, nekem még nem, de talán valami értékelhetőt tudok mondani a kérdésedre :
Magát a húzást alig érezte, de utána 2 napig erős fájdalomcsillapító mellett is alig tudott enni. Szóval ha jól érzéstelenítenek, a húzás nem fáj, de utána ahogy mondta és láttam is rajta, rettenetesen fájt neki.
Én is bölcsességfog-húzás előtt állok, de majdcsak túl leszek rajta :/
Sziasztok!
Nekem tegnap délután műtötték ki a bal felső bölcsességfogat szájsebészeten. Injekcióból csak azt éreztem, hogy valami hideg van az ínyemben meg a szájpadláson, utána rögtön el is zsibbadt a szám. Aztán valami speciális vésővel lefejtették az fog körüli ínyt és kivésték a fogat. Műtét egyáltalán nem fájt, nem is éreztem semmit, csak a csont ropogása volt kicsit fura, meg hogy az ember szájában turkálnak.
Maximálisan kibírható, ne féljen senki a műtéttől.
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma voltam kihúzatni a fogam, a Szájsebészeti Klinikán. Nagyon rendes orvos húzta ki. Injekció nem fájt, utánna nem éreztem semmit. De picit szarul lettem, mert féltem, pár perc alatt húzta ki. Most fáj eléggé, a fülem, fejem, meg gyenge vagyok. Remélem jobb lesz szombatra,mert 4 vizsgám lesz. Tanulásra nehezen tudok figyelni, pedig jó lenne még olvasgatni.Egyenlőre ennyi......
A bal alsó bölcsességfogam húzták ki, mert állandó panaszt okozott,
begyulladt, fájt. A fog egészséges volt, csak már rossz volt, hogy
hetek óta fájt. És jobbnak láttam, ha kihúzzák!
Ha valaki ilyen előtt áll, kitartás! Nem kell félni a műtéttől, utánna
szar egy picit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!