Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Dalacin és Cataflam foggyullad...

Dalacin és Cataflam foggyulladásra? Használhatom mind a kettőt, nem üti egymást?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Dalacin az antibiotikum még a Cataflam az fájdalomcsillapító,gyulladás csökkentő..Általában ezt a kombinációt írják fel az orvosok,ez most a divat.Nem ütik egymást.Nekem a Cataflam nem jött be és mást használtam helyette de valaki arra esküszik,embere válogatja.A Dalacint azt szedd folyamatosan az utasítás szerint,az öli a bacikat és nem engedi tovább terjedni a gyulladást.Gondolom egy hetes kúrát írtak fel.A Dalacin mint minden más antibiotikum a bélflórád is pusztítja,és lehet hasmenésed lesz tőle.Vehetsz a patikában probiutikumot vagy probiutikus vitamin tablettát.Általában 2000ft.Az segít a bélflórádnak regenerálódni is csillapíthatja a hasmenést ha kialakul.
2012. júl. 27. 09:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,nekem jó a cataflam,nem fáj tőle a fogam.A dalacint most kezdtem el szedni 2 napja,de még sok javulás van.Vagy türelmetlen vagyok,mikor kezd el hatni igazán?
2012. júl. 27. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
A dalacin nem a tünetet csillapítja hanem a bacikat öli és nem engedi szaporodni.Gyorsítja a gyógyulást és a tovább terjedését megakadályozza.Amint elkezdted szedni hat és ne hagyd abba mert a bacik megint szaporodásnak indulnak és lehet hogy azok már ellenállóak lesznek az antibiotikumra.Az hogy mikor lohad le a gyulladás az ember függő kinek milyen az ellenálló képessége.Pár nap max. egy hét egy fiatal erős szervezetnek még legyűri a bacikat.De ha úgy érzed hogy lelohadt a gyulladás akkor is szedd még az Dalicint amíg az orvos mondja mert attól hogy csökkent a tünet a bacik még ott vannak.
2012. júl. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!