A Listerine szájvízzel való öblögetés után, olyan a szájüregem mintha megégettem volna mindenhol. Másnak nincs ilyen problémája vele?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 08:23
1/5 anonim válasza:
Azért érzed így,mert rengeteg bacilus van a szádban és azokat öli megfelé!
2/5 anonim válasza:
én olyan fertőzést kaptam tőle... vasárnap volt, ügyeletre mentünk, és a doki mondta, hogy annyira erős, hogy a nyálkahártya védekezését is megsemmisíti. ha szájvizet használsz, legyen mindenképp alkoholmentes! a fogselyem amúgy is fontosabb, szóval kezdj el azt használni! (a listerine-t kb 3-4 hónapig használtam naponta egyszer.)
3/5 A kérdező kommentje:
u, ez komoly?
2012. aug. 29. 11:44
4/5 anonim válasza:
komoly. csak az ilyeneket nem mondják a reklámokban...de mondom, szerintem a fogselyem sokkal fontosabb, de a szájvíz legyen alkoholmentes ;)
5/5 anonim válasza:
Ezzel egyetértek, nem szükséges szájvíz és ha lehet ne ezt a Listerint használjátok.Fogaknak jó, de nekem tönkretette a nyálkahártyámat, konkrétan kimarta sebesre, és mostanra derült ki hogy ez okozta a gondokat...amióta letettem, nincsen semmi panaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!