Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rendelői fogfehérítés sos?

Rendelői fogfehérítés sos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Helyzet a következő: 4éve voltam rendelői fehérítésen, az eredmény nagyon szép lett, de mára kicsit besárgultak (nem nagyon de engem zavar, mert imádtam a halivúdi mosolyomat).:) Most találtam egy jó ajánlatot egy klinikán, és elgondolkodtatott a dolog. A hátsó fogaimon van pár szuvasodásra utaló jel (a fogam barázdáiban sötét színű csík, gondolom, ha elhanyagolnám lyuk lenne belőle, de ezek már évek óta ott vannak és az előző fehérítésen azt mondta a doktornőm,hogy nem kell őket tömni) ha jól gondolom ezeket tényleg nem kell tömni mert ezeket nem érinti a fehérítés (most másik orvoshoz megyek, mivel aki csinálta,sajnos Németországba költözött). Jól gondolom? Előre is köszi a válaszokat.:)

2012. júl. 24. 13:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!