Ha a 2 fogam között van egy kisebb lyuk akkor azt egybe vagy ketté válassza és külön tömi be?
egybe tömi valszeg.
én mindig kérek injekciót, mer anélkül meghalok.
Ha normális a dokid, akkor külön-külön (kettéválasztva) tömi. Számolj azzal is, hogy ha magándokhoz mész, akkor 2 tömés árát fogja számolni.
Én nem szoktam szurit kérni, bár nekem elég magas a fájdalomküszöböm. Egyszer fájt csak a tömés, de az nagyon mély volt, közel az ideghez, de azt is ki lehetett bírni. Ha pici lyuk, akkor meg sem érzed, kér szurit kérni, pláne, ha alsó-oldalsó fogról van szó, mert olyankor vezetéses érzéstelenítést használnak, akkor viszont lezzsibad még a nyelved is. De ha félsz a fájdalomtól, inkább kérj szurit, mert lehet, hogy külsőleg pici lyuknak néz ki, közben meg már jó mély. Persze azt is lehet, hogy elkezditek szuri nélkül, ha pedig nagyon fáj, szólsz a dokinek, és ad egy érzéstelíntőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!